Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Velková
2.12.2021 09:38
Někdy to také zkusím...Letos už mám ale hotovo v předstihu...stromeček na balkóně a včera jsem upekla dva druhy cukroví, protože v sobotu s mužem mizíme pryč tady z toho blázince a vrátíme se téměř těsně před Vánoci, tak aby mě vnoučata nepomluvila :-))
Soňa Prachfeldová
30.11.2021 19:23
Tyhle všechny vůně mám ráda, pomerančovou i citronovou kůru také suším na topení, dělám i jablečný čaj, který krásně provoní a když si někdo dá do čaje rum, vánoční vůně dokonalá. A malý živý stromek musí býti.
Granda Nekonata
30.11.2021 07:35
:-) Mílo... já dávám purpuru na litinový tál na sporáku a někdy, když je pěkně rozehřátá, ji trochu pocákám vodou. Zadýmí a je jí všude hned plno :-)
Miloslava Richterová
29.11.2021 22:37
Renato, už jsem se lekla, že mám dát polevu :-) Purpura dýmuje, jen když hoří a tomu se musí předejít :-) chtěla jsem naznačit, že mě tvůj báječný příspěvek přiměl ke zpěvu :-) Jinak jsem taky pro plátky ovoce a čerstvé chvojí.
Dana Puchalská
29.11.2021 20:13
My už léta dáváme na radiátor na plátky nakrájené citróny, pomeranče i mandarinky. A pak je hned hezká a přírodní dekorace, která je v chodbě na velké větvi chvojí.
Granda Nekonata
29.11.2021 19:57
Díky za tip a pochvalu, Ivano. :-) To s mandarinkou určitě vyvedu! :-) Hodíš mi sem tipy na to nové, Aleno? Štolu zatím nedělám, Moniko. A letos nebude v plánu. Ale příští Vánoce? Třeba. Proč to nezkusit. :-) Poléváš purpuru, Mílo? Já jo, fskt je, že zadýmuje :-)
Miloslava Richterová
29.11.2021 19:43
Tiše a ochotně purpura na plotně voní, stále voní, nikdo si nevšímá jak život mění se v dým... :-)
Zuzana Pivcová
29.11.2021 18:09
Oceňuji to, co sama neumím.
Alena Švancarová
29.11.2021 12:15
Masarykovo jsem včera také pekla.Rozhodla jsem se,že letos upeču cukroví co jindy nepeču.Ale nebudu to přehánět.Byt provoním purpurou,,jak se setmí zapaluji vonavou svíčku.Prostě mi to nedá,vánoce člověka pohltí at chce nebo ne.V říjnu nadávám,že už zase budou vánoce a v prosinci začnu blbnout.
ivana kosťunová
29.11.2021 08:21
Mandarinka rozkrájená na tenké plátky usušená na topení provoní byt krásně a zdravě. Moc se mi líbí i úvodní fotografie - kompozice, barevné vyladění, krása :))