Vláda vyhlásila nouzový stav. Covidem se nakazil i prezident Miloš Zeman
Ilustrační foto: Pixabay

Vláda vyhlásila nouzový stav. Covidem se nakazil i prezident Miloš Zeman

25. 11. 2021

Nepříznivý vývoj pandemie koronaviru přinutil vládu zatáhnout za záchrannou brzdu. Vláda rozhodla vyhlásit nouzový stav a co nejvíce omezit sociální kontakty. Restaurace budou končit ve 22 hodin, nebudou vánoční trhy, zakazuje se prodej alkoholu na veřejnosti.

koronavirus zdraví
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Přírodu, chcete-li biologii zatím nikdo "nepřečůral" a každý zásah člověka do jejího chodu je pouze dalším hřebíkem do její rakve.
Věra Lišková
I v biologii se může stát, při nejlepší vůli vyvinout něco užitečného, průšvih, jako se stalo ve Wu -chanu. Zvláště, když se příliš nedbá na bezpečnost, a provádí výzkum, jinde zakázaný. Takový biologický Černobyl, podle mého názoru a očkování je snad cesta, jak z toho ven.
Jiří Dostal
:-) Jakoby nám ležely na srdci řád světa, kompetence v rozhodování, logika onoho řádu světa a rozhodování, leč řečeno s naším dobrým Gabrielem Laubem: "Logika je plebejský způsob myšlení; mocní a vlivní se bez ní obejdou." Je-li svět nemocný, zdraví bude asi jinde... :-) :-)
Jitka Caklová
Kovid, který byl vyvinut v laboratořích ve Wu-chanu a vypuštěn do vzduchu už několikrát zmutoval, skutečně si dělá co chce a boj proti němu je marný, nikdy nezmizí. Stejně jako vlády na celém světě, i ta "naše" v demisi, si s lidmi dělá co chce a z těch, kteří se nechtějí očkovat dělá zločince. Kdepak asi Ivan Mládek čerpal inspiraci k napsání tohoto sitkomu před deseti lety https://youtu.be/uNTZwRtTJGU. Kde jsou ty časy, kdy to bylo k smíchu :-( :-( :-(
Soňa Prachfeldová
Že mají lidé chuť se hasterit v těžkých dobách. Raději dát síly dohromady a dělat vše pro ochráněni sebe i tebe. V současné situaci se nachází celý svět, věřme vědcům, kteří asi vědí víc než my. I tam není jednota. Svět je opravdu nemocný.
Granda Nekonata
9.12 - měla jsem to ve stejném období a podobně jako Vy = určitě také máte vysokou hladinu protilátek! A je fakt, že od té doby ani rýmička (ťuk, ťuk)
Jitka Caklová
Až dnes si uvědomuji, jaké jsem měla štěstí, že na přelomu srpna a září 2020, kdy jsem s těžkým zánětem plic, s CRP 350 a třemi litry vody a hnisu na plicích "ležela" v nemocnici, MĚL KOVID DOVOLENOU. Skafandry byly kdesi ve skladu a "ten laskavý, který nade mnou bděl", si mě pravda k sobě na chvíli vzal a ani po návratu mě neopustil ♥♥♥
Jiří Dostal
:-) No, ono by stačilo přejít na i60 na modlitební mlýnek, Poloviční nebe klíč nebo zbožný zpěvníček - "Někdo mě vede za ruku, když bojím se jít tmou. To je ten, který o mně ví, který je na mě laskavý, je stále nade mnou.."
Jan Raška
Žádáme diskutující, aby vedli diskuzi slušně. Slovní napadání a urážky nebudeme tolerovat.
Antonín Nebuželský
Proč tohle?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%