Foto: J. Vargová - Slunce ve Vltavě v pražské Libni
Obdivuji záběry, které zachytí jiné oči
13. 11. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
13.11.2021 16:10
Paní Vargová, naprosto Vaši vnučku chápu. Když jsem byla malá, tehdy byla jiná doba, ještě ve škole se věřilo na Ježíška jediného pro všechny, tak jsem neznajíc okolnosti nechápala, jak někdo může dostat pod stromeček 10 dárků a druhý jeden. Jako dítě bych se zeptala, "Babi, proč nemáš v kalendáři alespoň jednu fotku když jiní tam mohou mít dvě." Pokud opravdu miluji přírodu, tak pro mě, co se fotografie týká, méně znamená více.
Marie Novotná
13.11.2021 15:27
Jak pravdivé. Čím méně fotím,tím více vnímám přírodu. Kalendář bude krásný,už ss těším.
Jana Šenbergerová
13.11.2021 14:45
Krásný článek, který mi mimo jiné připomněl, že jsem se při zamýšlení se nad letošním kalendářem íčka zasekla před třetím čtvrtletím, zatímco brzy bude končit i to čtvrté. Jak ten čas letí od čtvrtletí ke čtvrtletí, rok za rokem, od století ke století. V tom kalupu se i dny jeví jako tisíciny sekundy.
Jitka Hašková
13.11.2021 14:11
Díky, moje fotky tam letos nebudou, spíš se divím, když něco mého vyberou.
Miloslava Richterová
13.11.2021 13:42
Díky, pěkné, výstižné a citáty se mi velice líbí. Ono někdy jít a nefotit může být i více.
Jana Kollinová
13.11.2021 13:11
Cituji: "" pravil Vincent van Gogh: „Pokud skutečně milujete přírodu, najdete krásu ve všem.“ Díky za citát. Pokud bych si chtěla vybrat z množství citátů, které jsou nám prezentovány, dotýká se mě uvedený citát van Gogha jako nejvíce korespondující s mým současným stavem mysli a duše.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA