FOTO: Alena Tollarová
Podzimní Víťova rozhledna a Buková hora
3. 11. 2021České středohoří neoplývá velkým množstvím rozhleden, spíše spoléhá na romantické výhledy rovnou z kopců. Přece jenom pár jich tu je. Víťova rozhledna patří k těm novým.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
4.11.2021 19:51
Paráda, takové toulky v klídku miluji i moje Mysty, ta by si to užívala. Zubrnice znám , budu tam muset zajet i s vnoučaty.
Věra Zajíčková
4.11.2021 10:47
Krásné fotky i článek.Pro zajímavost-byla jsem tam den před Vámi,je to již po několikáté,co máme stejné výlety,třeba se někdy potkáme a i když se neznáme,tak si myslím,že bych Vás poznala.Akorát mám smůlu,že jediná parťačka na tyto akce bydlí moc daleko,takže většinou chodím sama a zrovna včera v okolí Děčínského Sněžníku to po mokrém listí docela klouzalo.
Jana Haasová
4.11.2021 07:44
Děkuji za připomenutí Víťovy rozhledny a pěkné fotky. Rozhlednu jsme navštívili s Poutníky Českého středohoří v srpnu 2004, krátce po jejím otevření. Měli jsme štěstí na počasí, takže se nám naskytly nádherné rozhledy do krajiny. České středohoří je krajina mého srdce.
Eva Mužíková
3.11.2021 13:59
Ráda jsem se s vámi prošla. Musím Tě pochvalit, že jsi se tentokrát toulala s parťačkou. Spadané listí je zrádné, nevidíš kam šlapeš. Ve dvou je to rozumnější.
Naděžda Špásová
3.11.2021 13:50
O té tvé rozhledně jsme taky věděli. Na Bukovce jsme byli už před lety, jeli jsme tam od Lovečkovic a vyšlápli si pěknej krpál. Je fakt, že k vidění je toho kolem nás ještě hodně. Bude sranda, až na sebe někde natrefíme.
Zuzana Pivcová
3.11.2021 12:30
Álo, Ty jsi nezdolná, což je jen a jen dobře. Z rozhledny je jistě krásný výhled. Já už bych tam dnes nelezla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA