Jen pár okamžiků po setmění v karafě víno zavonělo oheň místnost ve tmě změnil samotu mi to připomnělo mlha v sobě nese opět podzim u chalup zas svíčkami svítí dýně ptáčky na krmítku znovu hostím věčný zástup letící ke svačině zřídka je vidět slunce svit nemám tu dobu vůbec rád prostě čas nálad podzimních chtěl bych být opět zase mlád
Ilustrační foto: pixabay.com
Nostalgická
27. 10. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dalibor Polanský
29.10.2021 21:09
Děkuji Vám za milá slova, která přeci jenom trochu rozehnala moje chmury.
Jan Zelenka
29.10.2021 09:58
Není vůbec jednoduché napsat báseň na daná slova. Ale zhostil jste se toho velmi dobře, Dalibore.
Anna Potůčková
29.10.2021 07:06
Moc hezká básnička do soutěže. Souhlasím s Ivanou, že tento úkol není tak jednoduchý, ab básen dávala nějaký smysl.
ivana kosťunová
29.10.2021 02:32
Napsat báseň dle zadání s použitím vybraných výrazů tak, aby měla hlubší smysl, je opravdové mistrovství. Zkusila jsem to a vyšla mi jenom veršovánka. Vaše verše čtu ráda, ta prosím pište dál.
Dalibor Polanský
28.10.2021 13:17
Evi, asi to není povedené. Když vidím hodnocení a odezvy u jiných autorů, tak je mi smutno. A i když jsou to někdy jen veršovánky, tak mají lepší hodnocení. Asi skončím s psaním.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 44. týden
V úterý 5. listopadu proběhnou ve Spojených státech amerických prezidentské volby. Tématem kvízu tohoto týdne budou nejen američtí prezidenti, ale i zajímavosti z USA.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Necháváte se před sezónou chřipek a covidu očkovat?
Ano, mám očkování proti chřipce i covidu
Ano, nechávám se očkovat proti chřipce, proti covidu už ne
Ano, nechávám se očkovat proti covidu, proti chřipce ne
Nechával(a) jsem se očkovat, ale už to nedělám, nepomáhá to
Ne, neočkuji se ani proti chřipce, ani proti covidu