MUDr. Hana Roháčová. FOTO: poskytnuto agenturou Havas
Primářka Hana Roháčová: Očkování učí naše tělo, jak se bránit nebezpečným virům a bakteriím
26. 10. 2021Podzimní měsíce, kdy se teplota pohybuje kolem deseti stupňů a lidé se koncentrují více v uzavřených prostorách, přinášejí podle Hany Roháčové, primářky Kliniky infekčních, parazitálních a tropických nemocí, příznivé podmínky pro šíření virových onemocnění.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Milan Sova
26.10.2021 15:00
Nikdo jim ho neupírá ;-) ale každý rozhodnutí má nějaké své důsledky a není to jen covid ;-) Je to každýho volba. Jak byste řešila "svobodné rozhodnutí" třeba u ošetřujícího personálu v nemosnicích nebo domovech důchodců?
Olga Škopánová
26.10.2021 14:56
Paní Caklová ano názorová rozdílnost je prospěšná tak mi prosím vysvětlete proč nevěříte paní primářce.
Jitka Caklová
26.10.2021 14:50
Proti zastáncům očkování nic nemám, rozhodli se svobodně a je jim přáno. Ti co se rozhodli jinak, na svobodné rozhodnutí právo nemají?
Jitka Caklová
26.10.2021 14:45
Ale pochopila, jen z trochu jiného úhlu pohledu. Kdekdo tvrdí, že názorová rozdílnost je prospěšná a najednou to neplatí?
Jitka Caklová
26.10.2021 14:18
Myslíte jako pane Vrbo, že by se ti neočkovaní měli podílet na léčení těch očkovaných? I když vlastně ti očkovaní většinou už JIPku ani nepotřebují, jen se o tom nesmí psát, důležité je odbýt nakoupené vakcíny :-(
Martin Vrba
26.10.2021 14:13
Paní Caklová, ona se totiž opravdu ta občanská válka blíží a za to může paradoxně přílišná demokracie, protože i u ní platí, že když je něčeho moc, tak je toho až příliš a čeho je příliš, tak to škodí. (A všichni nejsou tací, jako já a Vy, kteří si jen rádi vyměňují názory a druhého si váží, i když s ním občas v něčem nesouhlasí, protože vědí, že naopak v mnoha jiných věcech si dokonale rozumí ) :)
Martin Vrba
26.10.2021 13:52
Paní Onderková, Vy si libujte asi v adrenalinu, soudím podle té fotografie na vašem profilu, kde skáčete s padákem, pro vás bude třeba i povznášející zážitek strávit měsíc na umělém oběhu a v umělém spánku. Tandemový seskok padákem stojí přibližně 4 000 Kč a zaplatila jste si o sama, nebo vám ten dárek naplatili přátelé, ale určitě vám ho neplatil stát. Jeden týden na JIP stojí od 600 000 Kč. Já bych byl pro, aby neočkovaní, kterým v očkování nebránila nemoc, si po vyléčeí ten pobyt (nebo alespoň jeho část) museli také zaplatit, nebo pak jejich příbuzní. Bylo by to spravedlivé, když už trestáme člověka i za to, že si někde na minutu nenasadil roušku, než nasedl do auta, jednoho ministra zdravotnictví i to stálo místo. Já jsem si nenechal udělat kdysi bezpečnostní dveře a pojišťovna mi pak nezaplatila plné odškodnění za vloupání. Ona totiž každá „sranda“ i zanedbání určitých pravidel totiž něco stojí!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA