FOTO: Jitka Caklová
Moje aktivní léto: Carpe diem s překvapením rok „poté“, aneb, všechno zlé je pro něco dobré.
28. 9. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
29.9.2021 15:51
... :-) :-) a vo tom to je, každý za svý na svý a tak je to i se zdravím :-)
Hana Řezáčová
29.9.2021 12:28
Paní Caklová, 12:16 - jistě to každému jedno je :-) Moje záclony, vaše záclony - prkotiny, hlavně ať jsme zdraví ...
Jitka Caklová
29.9.2021 12:16
Paní Řezáčová 28.9.2021 10:23 Každá máme svůj život. A jen tak mezi námi - já jsem záclony nezrušila, zatím dobře slouží jako mimikri pro ještě stále neumytá okna a KAŽDÉMU to může být jedno :-)
Jitka Caklová
29.9.2021 11:55
... a jak jsem napsala v článku, svoje zdraví mám ve své mysli, bez ohledu na to jestli mi ho někdo přeje, drží palce, nebo pěsti a když se dostanu do srabu, tak také vím, že je to jen moje zásluha a ne každého.
Jitka Caklová
29.9.2021 11:46
Právě proto, že mám svůj život, nepíši o každém, ale napsala jsem pouze svůj příběh, svoji zkušenost, která je nepřenositelná.
Hana Řezáčová
29.9.2021 11:12
Každý z nás žije svůj život ... V mládí se samozřejmě, pokud byly děti, žily tak trochu i životy jejich, žil se i život pracovní atd. ... V našem věku je mnohé jednodušší, máme méně starostí, máme zkušenosti, různá životní poznání, prožili jsme dobré i někdy hodně zlého a pokud jsme to všechno přestáli, tak je to jak píše paní Soňa - je třeba vážit si svých dnů a těšit se z nich ... Došli jsme s prožitými radostmi a hlavně strastmi k poznání, že "když nejde o život, jde o h ...." :-) Jsme prostě na stará kolena moudřejší :-)
Martina Růžičková
29.9.2021 09:12
Přeji zdraví a spoustu příjemně a podle vlastních představ využitých dní. :-)
Jitka Caklová
29.9.2021 08:32
"Implementace je proces uskutečňování teoreticky stanovené myšlenky nebo projektu za účelem jejího dalšího použití. Implementaci předchází analýza zadání, plánování postupu a očekávaných výsledků. Nesoulad mezi předpokladem a skutečností může být způsoben chybou implementace nebo CHYBOU samotné metody.", tolik citace. Dnes už vím, kde se stala chyba. Dokud jsem žila ve starých vzorcích, tedy lépe řečeno v iluzích tipu, že "každý člověk ...................bla bla bla.",které mi byly implenovány během života, nežila jsem svůj život. Až po setkání se svojí Duší, z 30. na 31. srpna jsem pochopila, že ještě není pozdě a začala žít SVŮJ život, ten opravdový, přestože vím, že ne každému se mé poznání líbí. Ale i o tom je život :-)
Soňa Prachfeldová
28.9.2021 19:42
Každý člověk a zejména ve starším věku se chce těšit z tělesného a duševního zdraví. Když onemocní a uzdraví se, pak teprve si váží svých dnů a může se z nich těšit. Nikdo nevíme na jak dlouho. Jsme tu jen chvíli. Ať slouží zdraví Jitko. Jizera je krásná řeka.
Hana Lancová
28.9.2021 19:27
Nadpisu z mého posledního článku jsi dala zcela nový obsah. Paráda! Zdraví je velmi důležíté a člověk musí myslet i na sebe. Povinnosti neutečou. "o)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA