Marta Kubišová: Naživo už zpívat nikdy nebudu, to bych se musela zbláznit
Se zpěvačkou Martou Kubišovou. FOTO: Poskytuto Josefem Kubáníkem

Marta Kubišová: Naživo už zpívat nikdy nebudu, to bych se musela zbláznit

24. 9. 2021

Na pohovce Jožky Kubáníka - tak se jmenuje pořad, který každou sobotu od 15.00 vysílá Český rozhlas Zlín. Jeho autor a moderátor Josef Kubáník v něm zpovídá známé i neznámé osobnosti s laskavostí, nadhledem a humorem.

osobnosti zpěvačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Daniela Řeřichová
Souhlasím se všemi předcházejícími příspěvky a přeji Martě především dobré zdraví. Je to nezaměnitelná zpěvačka a nekompromisní osobnost.
Danka Rotyková
Mám ji moc ráda, na nic si v životě nehraje, je svá. Takových zpěvaček je čím dál tím méně. Přeji jí hodně zdraví.
Soňa Prachfeldová
Je svá, žádná vyumělkovaná hvězda, mám ji ráda.
Jitka Caklová
Děkuji za krásný rozhovor, vedený hluboce lidským přístupem ♥♥♥
Zuzana Pivcová
Na Martě jsem ocenila, že se po listopadu "necpala" nijak do politiky, zpívala už jen komorně a svou energii věnovala hodně zvířatům v útulcích. Je rozumné, že už nechce zpívat, protože když starší zpěvák už nemá hlas ke zpěvu, působí na jevišti politováníhodně.
Irena Mertová
Martu Kubišovou mám ráda...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%