Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ XI
Úvodní foto: Jan Zelenka, v textu kliparty

Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ XI

7. 9. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miloslava Richterová
Pěkné :-)
Alena Velková
Už jsem si myslela, že začínám pomalu blbnout, ale teď už vím, že paměť mám dobrou, ale že za to můžou dveře... :-)
Marcela Pivcová
S mnoha příklady zapomínání souhlasím - i já jdu "někam", pro "něco", zapomínám také jména - ale často se mi po chvíli najednou něco z toho vybaví... Ty připomínané texty písniček z 60. let si kupodivu také docela pamatuji. Na důležitá data /lékař, kurzy, schůzky atd./mám kalendář. Ten ale musí být stále na stejném, dobře viditelném místě.
Blanka Lazarová
Taky jsem ráda, že v tom nejsem sama. Jsem deníčkovej typ. Bez diáře ani ránu. Zajímalo by mě, jak se to podepsalo na mé špatné paměti. P.S. A mobilu nevěřím, papír je papír.
Jan Zelenka
Přátelé, vše na světě je relativní, i paměť. Jsou okolnosti důležité i ty důležité méně. Z těch důležitých znamenám nezapomenout jít na záchod, a jak píši v článku, hlavně se nezapomenout probudit. Svět je krásný i s blbou pamětí.
Zdenka Soukupová
Bože, to se mi ulevilo! Já si myslela, že jsem na tom s tou špatnou pamětí sama. A ono je nás hodně! Věrko, Jendo, děkuji za ten klid v duši.
Věra Ježková
Díky, dívky. :-)
Zuzana Pivcová
U mě je to velmi odlišné, někdy se mi vybaví jména lidí, které jsem znala v dětství a od té doby na ně nijak nemyslela, jindy, a to hlavně v poslední době, mi vypadají jména kolegů z archivu. Marná sláva, mozkové kapacity ubývá. :-D Díky za duo článek, jako vždy.
Soňa Prachfeldová
Od nepaměti k paměti, či od paméti k nepaměti ? Občas říkám, že màm přeplněný disk a potřeboval by vyčistit. Pobavili jste mě, díky.
Jan Zelenka
Já vám také moc děkuji za zájem.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%