Robin, jméno mé
Z archívu autorky článku

Robin, jméno mé

24. 8. 2021
Můj příběh
Autor: Eva Krausová
Hodnocení:
(4.8 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Starost o pejsky a kontakt s nimi vůbec, to jsou příjemné záležitosti. Méně příjemné je ovšem jejich léčení, které často stojí velké peníze. Ale přece nenechám svého pejska trápit se.
Alena Švancarová
Zvířátko je láska.Mějte se spolu vesele.
Jitka Hašková
Robin je úžasný pejsek a dostal báječnou paničku. Ať je vám spolu pořád jenom dobře.
Eva Krausová
Ilon, však Ty máš také zlatíčko - Medvídka. :-) Soni, jak se mohl ztratit komentář nevím... Já také nedovedla bez pejska jít dál. I já jsem ráda za prožité roky s Megí, byť jich bylo jen 6. Ale doufám, že jsem za tu dobu přinesla Megince radost a štěstí, které by v útulku neměla.
Soňa Prachfeldová
Vidím, že můj komentář se ztratil. Evo je dobře, že máš nového pejska. Opět ti přinesl radost do života. Bez pejska bych nechtěla, být a že jich už bylo. Když museli odejít, poděkovala jsem za krásný čas, který jsme spolu prožili.
Eva Krausová
Díky Vladislavo.
Vladislava Dejmková
Přeji hodně radostí s novým parťákem.
Eva Krausová
Zdravím Bertici i ostatní. A moje ušiska? Řekl bych, že o to více slyším, ale panička mi říká, že jsem hluchý jak patrona, když jsem na volno, tak dělám, že neslyším a povely ke mě nebo čekej mi nic neříkají... No jak je to - starého psa nové kousky nenaučíš. Ale náhodou slovu "tady" jdeme už rozumím a vím, že jdeme jinudy, než mám namířeno. I na rohožce přede dveřmi čekám, než jsem hozen do vany v deštivém počasí na umytí podvozku. Na povel sedni, než dostanu baštu si sednu, ale to jen proto abych se najedl bez prodlení. Evi, to my psi umíme vás dojmout, stačí udělat psí oči a je vymalováno. Jani nevím, zda budu pes vodní, ale příště bych se už asi přebrodil, ale třeba bych zas to cirkusové číslo paničce předvedl. Jsem prostě komediant vzhledem i povahou. Alenko, mě zas těší vaše pozornost zde. Zuzko, Ty má velká kamarádko, však i Tobě přeji móóóc energie a posílám pac kočičkám. Na dálku je to bezpečnější, koukat z očí do očí kočičkám, to bych byl asi za dravce, to se přiznám. Jani, rošťák tedy jsem, však mi to kouká z očí a neboj, já zas někdy písnu. Doma ale byste mě nepoznali, to jsem velký mazel. Fakt. Packu na to. Robin
Jana Šenbergerová
Na videu ti to moc sluší. Ty asi budeš pes vodní.
Jana Šenbergerová
Milý Robine, vidím, že jsi pěkný rošťák. Je dobře, že jste si s paničkou kápli do noty. Přeji vám hodně příjemných společných let. Paničku pozdravuj a zas o sobě dej někdy vědět.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%