Pobřeží poloostrova Paliki. FOTO: Scarlett Wilková
Paliki. Místo v Řecku, které turisté zatím neovládli
18. 8. 2021
Všude je slyšet řečtina. Angličtina zní minimálně. Na plážích a v tavernách mají místní nad turisty výraznou převahu. Vítejte v Lixouri na ostrově Kefalonie. Přesněji, v jeho výběžku s názvem Paliki.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
19.8.2021 05:41
Moc děkuji za váš nádherný článek. V Řecku jsem nikdy nebyla a představovala jsem si je vždy podle reklam různých cestovek jen čistě nablýskaně modré a bílé... Ale skutečně tento poloostrov Paliky bych velmi ráda viděla takový jaký je i s tou příkladnou a samozřejmou péčí celé rodiny* o svoje starší nebo nemocné příbuzné...
Svatava Páleníková
18.8.2021 21:01
Krásně jste to místo popsala, je vidět, že se vám tam moc líbilo. Říkala jsem si, že bych se ještě jednou do Řecka podívala, tak koncem května. Tato lokalita by se mi zamlouvala. Děkuji za tip.
Daniela Řeřichová
18.8.2021 06:09
Moc hezký článek - tam by se mi líbilo. A péče o seniory je v řeckých rodinách opravdu příkladná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA