Foto: autorka
Moje nezapomenutelné prázdniny, hlavně některé dny
12. 8. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
18.8.2021 09:34
To tedy musela být hrůza! Nikdy jsem si na točivé atrakce moc nepotrpěla a teď se mi dělá špatně už od pohledu. Vnučka to zdědila po mně, tak se naštěstí nemám kvůli komu přemáhat.
Soňa Prachfeldová
15.8.2021 12:27
Za mlada jsem šla na docela všelijaké reje na pouti, dnes už jsou některá monstra docela děsivá. Poutě dříve bývávaly pěkné, rodinné sešlosti, dnes už je to slabší, ale pro kapsy rodičů docela zátěž.
Jan Zelenka
13.8.2021 22:38
Byl jsem svědkem kdysi jako dítě, jak se v běhu rozlámal velký řetízák. Bylo to, myslím, v Turnově. nebyla to hezká podívaná.
Zuzana Pivcová
12.8.2021 15:25
Já jsem, Maruško, jako dítě šla ráda na tzv. mořské vlny nebo tobogán, už jako studentka VŠ jsem šla s kolegyní na horskou dráhu a při sjezdu dolů jsem si v "loďce" hrozně narazila koleno. Pamatuji si ale, že ještě v Lomnici jsem šla dvakrát za sebou na řetízkový kolotoč, ale tak se mi rozhoupal žaludek, že jsem pak nemohla vůbec jíst oběd a musela jsem s pravdou ven.
Daniela Řeřichová
12.8.2021 14:10
To je teda dobrodružný zážitek! Mně se jednou na pouti stalo, že jsem byla s vnučkou v labuti , a ta místo aby se vznesla do výšky, tak jezdila jen kousek nad zemí. Připadala jsem si úplně neschopná, byť to nebyla moje vina. Bodrý majitel nám jako bonus dal zdarma další jízdu, ale ta neposlušná labuť se ani tentokrát nevznesla. Takže trapas na druhou. Jistota jsou autíčka.
Alena Velková
12.8.2021 14:08
Takhle kdysi litoval můj tatínek, když vzal neuváženě našeho tehdy čtyřletého syna na Matějské pouti na centrifugu...přežili oba, ale tatínek jen horko těžko :-)
Zdenka Soukupová
12.8.2021 13:44
Dnes už bych na to taky nevlezla. Nedělá mi dobře ani pohled na takové atrakce v provozu. Ale bývaly doby, kdy jsem nevěděla na co dřív nasednout. Jo, časy se mění..... :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA