FOTO: Soňa Prachfeldová
Letní přemítání o životě
2. 8. 2021Chodíte rádi do přírody? Myslím, že asi všichni. Příroda léčí, někdo také říká, jdu si vyčistit hlavu do přírody, potřebuji být chvíli sám, někdo stromy objímá, někdo čeká na ten správný fotografický okamžik, někdo obdivuje luční květiny, někdo u zurčícího potůčku se pohrouží do ticha.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
2.8.2021 20:04
"Co na tom záleží, jak jsi stár a kolik je ti let, když v trávě kvítek uvidíš, pak poklekneš." Soni, máš pravdu i já pokleknu, nejen kvůli focení, ale i v pokoře před tou krásou a dokonalostí. Ale to vstávání :-) Teď se jdu teprve pokochat fotečkami.
Marie Seitlová
2.8.2021 19:28
Soni, moc hezky napsané, v přírodě je krásně a ty jsi ji i pěkně nafotila. Zdravím Pepu.
Marie Novotná
2.8.2021 17:56
Jak krásné jsou procházky přírodou .S Tebou byly ještě krásnější.Díky,že jsi s námi. Děkuji za článek a fotečky.
Alena Švancarová
2.8.2021 16:41
Soničko tak hezky napsané a ta předposlední věta hned si ji opíši.Milé pohlazení po duši Váš článek.
Zdenka Soukupová
2.8.2021 15:31
Soňo, moc hezký, uklidňující a povzbuzující článek a ještě hezčí fotky. ☼
Daniela Řeřichová
2.8.2021 14:40
Soňo, děkuji za poetické rozjímání a krásné fotografie. Přírodu ke svému životu potřebuji jako vzduch. Nejradši mám ranní kuropění u řeky, na chalupě pak západy slunce, kdy člověk ani nedutá, jen vnímá tu nekonečnost vesmíru.
Alena Várošová
2.8.2021 14:01
Soni, ráda jsem si tvoje toulky do přírod\ přečetla jsou nádherné jako celý tvůj život.
Věra Ježková
2.8.2021 13:51
Soni, tvé přemítání se mi moc líbí. Mám to ale jinak. Do přírody daleko. Ráno nemám na myšlenky ani pomyšlení. Můj čas, kdy se zklidňuji a přemítám, je pozdní večer. Pokud se dostanu do přírody, vstřebávám ji. Vnímám její krásu a klid, který mi vlévá do duše. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA