Nové boty a telefon
15. 7. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Řezáčová
16.7.2021 09:01
Paní Šimková, očkování jako takové je prověřeno staletími. Vakcíny se vyvíjejí stále lepší a lepší, aby dovedly "informovat" tělo a to čím možná nejmenším fragmentem daného patogenu ... Jisto jistě nic to v budoucnosti neudělá. Proč by někdo vyvíjel a vyráběl blbou vakcínu, která by lidi nějak poškozovala? Lidi jsou potřeba, kdo by tady jinak makal :-) ? Jestli nemůžete očkování postoupit, tak celou rodinu nažeňte do očkovacího centra a dávejte na sebe pozor. Přeji zdraví a vše dobré ...
Hana Šimková
16.7.2021 07:55
To mě opravdu mrzí Evo. Chtěla jsem vědět jak očkovaní reagují na neočkované. Vždyť každý nemusí věřit, že to nevyzkoušené očkování je opravdu bezpečné. Každý si řekl svůj názor a to je dobře. Je z toho ale vidět, že si myslíte, že ti neočkovaní jsou nezodpovědní a že vás ohrožují. Zatím opravdu nevíte, co s vámi to očkování jednou udělá. Přeji vám ,aby vás tedy opravdu ochránilo. Nechtěla jsem rozpoutat takové tažení, ale už se stalo.
Alena Švancarová
15.7.2021 23:51
Paní Mužíková rozumné slovo.Nějak jsem tomu také přestala rozumět a vidím,že nejen já.Dobrou noc.
Eva Mužíková
15.7.2021 23:42
Pane Martine, já bych na Vašem místě nereagovala. Tebe Hanko nějak přestávám chápat.
Martin Vrba
15.7.2021 23:19
Paní Šimková, až se zítra probudíte, tak to zase necháte všechno smazat – jste nemocná - to už tady taky bylo. Je mi vás moc líto, protože podle současných vědeckých prognóz Jana Trnky (dnes ČT 24 ve 23:10) jste podle věku bez očkování kandidátem na onemocnění kovidem, tak vám držím palce.
Hana Šimková
15.7.2021 22:58
A ještě Vám musím říci pane Vrbo, že v těch narážkách na mne, jste úplně ubohý.
Hana Šimková
15.7.2021 22:44
Ano , kočkování to bylo, ale netušila jsem, že se stane tak nebezpečné. Podle pana Vrby se pozná , kam až to může dojít.. Nejdříve vyhrožuje a pak napíše, že má nějaký smysl pro humor. Ten ho tak postrádá, že už to dál nejde. Monika mě jediná prokoukla. Byla to opravdu zkouška. Všichni jste měli nakonec pravdu, jen chytrý pan Vrba absolutně neobstál. Já se opravdu očkovat nemůžu, ale asi to nebudu raději nikomu říkat, protože situace pro mne není příznivá. Jedině vám můžu slíbit, že nemůžu nikoho nakazit, protože jak vidím, jste všichni očkovaní. Děkuji vám za vyjádření k situaci.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA