Ranní setkání - fotoreportáž
FOTO: Alena Tollarová

Ranní setkání - fotoreportáž

9. 7. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Moc hezký článek o Tvém hezkém výletě, který je vyšperkovaný krásnými fotografiemi. Krásné lovy beze zbraní.....
Dana Puchalská
Álo, opět jsi mi krásně zpestřila páteční ráno. Ano,Tvoje fotky jsou doopravdy nádherné. Děkuju. Říp a okolí je krásné.... :-) a to nepíšu ani o fotkách,kde jsou zvířata.
Vlasta Ledlová
Krásné jako vždycky.
Zuzana Pivcová
Krásná vycházka jako vždy, Ali, i ta lištička stála za to.
Jana Šenbergerová
Ještě jsem nepřišla na to, proč se některé moje komentáře objevují dvakrát. Omlouvám se všem, kterým "zaplevelují" diskuze.
Jana Šenbergerová
Ještě jsem nepřišla na to, proč se některé moje komentáře objevují dvakrát. Omlouvám se všem, kterým "zaplevelují" diskuze.
Jana Šenbergerová
Na náhody nevěřím, ve vesmíru je mnohem větší řád, než si dovedeme představit. Ájo, i tvůj článek a fotografie mě moc potěšily. Shodou okolností (nikoliv náhodou), jsem nejvíce zajíců viděla jednou zjara s kamarádkou zrovna v blízkosti Házmburku a u nás pravidelně potkávala zajíce při vyjížďkách na kole. Čekal, dokud jsem nebyla "na dostřel", pak dlouho utíkal přede mnou, až pravidelně odbočil do polí. Bohužel jsem tehdy nevozila s sebou foťáček. A lišky jsem nejčastěji vídala brzy ráno při cestách autobusem.
Jana Šenbergerová
Na náhody nevěřím, ve vesmíru je mnohem větší řád, než si dovedeme představit. Ájo, i tvůj článek a fotografie mě moc potěšily. Shodou okolností (nikoliv náhodou), jsem nejvíce zajíců viděla jednou zjara s kamarádkou zrovna v blízkosti Házmburku a u nás pravidelně potkávala zajíce při vyjížďkách na kole. Čekal, dokud jsem nebyla "na dostřel", pak dlouho utíkal přede mnou, až pravidelně odbočil do polí. Bohužel jsem tehdy nevozila s sebou foťáček. A lišky jsem nejčastěji vídala brzy ráno při cestách autobusem.
Elena Valeriánová
Krásný čtivý článek, který souzní s mou duší. Možná jsme spolu nějak provázané, třeba jsme kdysi v minulém životě byly dvě zrnka v jednom lusku. Mám radost, že se ti zadařilo a i když nadálku sdílíme stejný zážitek. Dávám další hvězdičky ******.
Daniela Řeřichová
Aleno, skvělé, znám jen literární Chytrou kmotru lišku a operní Lišku Bystroušku. Fotky jako vždy nádherné, díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%