Foto: Soňa Prachfeldová
Čas růží, čas barevného června
23. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
23.6.2021 10:05
Hezký článek o růžích. Mám růže také ráda, je jen škoda, že takové krásné květy dlouho nevydrží a brzy opadají. Kromě Gotta měl o růžích také hezkou písen Waldemar Matuška s názvem "Růže z Texasu"
Libuše Křapová
23.6.2021 09:16
Miluji růže. jsou to moje asi nejoblíbenější květiny. K mé škodě je miluje i hryzec na mé zahradě :-(
Jana Hošková
23.6.2021 09:12
Taky miluju růže...jednou jsem získala fialovou, ale nepřežila mou péči a podmínky na mé zahradě :-)). Pokud toužíš po modré, Soňo, obarvi si ji - dává se něco do vody :-))
Martina Růžičková
23.6.2021 09:04
Hezky jste červnový čas růží popsala i nafotila. Díky za krásnou barevnou podívanou :-).
Zuzana Pivcová
23.6.2021 09:03
Samozřejmě se mi vybavila někdejší Gottova píseň Čas růží. Ale pro Tebe je to pojetí širší, zahrnuje celý krásný počátek léta. Díky, Soňo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA