Jedna z restaurací ve Vrbosce, kde se sleduje fotbal. FOTO: Vanda Blaškovič
Rozvod či líbánky? Jak to vypadá doma u česko-chorvatského páru před fotbalovým zápasem Čechů s Chorvaty
17. 6. 2021Vanda Blaškovič se před dvaceti lety provdala do Chorvatska. Léto tráví v rodinné vile na Hvaru, na zimu přijíždí domů do Prahy. Teď bude manželský pár sledovat společně zápas českých a chorvatských fotbalistů na evropském šampionátu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
20.6.2021 23:20
To to Vando letí, ale na první naše legrácky okolo " zemitého muže" nezapomínám.. Díky za pochvalu...:)))
VANDA Blaškovič
20.6.2021 15:39
Bertice, ahoj, věz, že zemití muži jsou stále na ostrově k mání!...:) Fandit společně s Helčou a se mnou nemusí být problém. Posledně na fotu dne Ti to moc slušelo. Fešanda!
VANDA Blaškovič
20.6.2021 15:34
Milá Jano, Jarko, Soňo! My se známe již hodně dlouho...♥...tak snad se u nás někdy setkáme. Děkuji Vám za krásné komentáře. Doba koronaviru pomalu končí, svět se otevírá...
VANDA Blaškovič
20.6.2021 13:45
Helčo, na Hvaru čekáme na Tvoji posilu! Už abys tady byla! Zdenko, dáme do fandění všechno, i třeba vlastní tělo!..:)
VANDA Blaškovič
20.6.2021 13:05
Olgo, zdravím, ale i některým ženám se fotbal líbí. Pokud je rychlý a hráči hrají chytře, je to vzrušující zážitek. Tedy alespoň pro mne. Vladko, Aničko, do toho, do toho i v úterý ve 21.hod hrajeme ČR - Anglie
VANDA Blaškovič
20.6.2021 12:50
Alenko Vávrová, ahojtě, zdravím k vám domů do nádherného Máchova kraje. Ať žijí sportovní rodiny! Zuzano, myslím na Tebe. Budeš mi věřit, že jsem tady jako na chalupě, jen trochu vzdálenější...
VANDA Blaškovič
20.6.2021 12:35
Přeji všem hezkou, třeba i fotbalovou neděli! Danielo, ano, máte pravdu, hlavně fair play! Ivano, věřím, že se ta sousedská pospolitos zase brzo obnoví a Vy k tomu, jak jsem Vás na íčku poznala, určitě značně přispějete. Jste hybatel. Maruško, tip mi nevyšel, ale vůbec nevadí. Viď. Nepřibalí Tě Helča do kufru?...:)
Eva Mužíková
19.6.2021 18:54
Vando, zápasy ve fotbale nesleduji, jen soutěžím od boku vbtipovačce. Tak jsem se dozvěděla o remíze. To musely být nervy na obou stranách, u Tebe na té české. Hezký článek i fotky,... Jestli se podaří a budeš mít posilu i v Helče. To bych chtěla vidět:)))
VANDA Blaškovič
18.6.2021 22:21
Přátelé, nedá se nic dělat, ale byli jsme v tomto zápase lepší nežli Chorvati. My plichtu 1:1 bereme, oni jsou zklamaní. Přesto vládne krásná letní pohoda. Dobrou noc!
Soňa Prachfeldová
18.6.2021 20:19
Ve Vrbosce dofandili, Vando doufám, že jste všichni v krásné letní pohodé .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA