Rozvod či líbánky? Jak to vypadá doma u česko-chorvatského páru před fotbalovým zápasem Čechů s Chorvaty
Jedna z restaurací ve Vrbosce, kde se sleduje fotbal. FOTO: Vanda Blaškovič

Rozvod či líbánky? Jak to vypadá doma u česko-chorvatského páru před fotbalovým zápasem Čechů s Chorvaty

17. 6. 2021

Vanda Blaškovič se před dvaceti lety provdala do Chorvatska. Léto tráví v rodinné vile na Hvaru, na zimu přijíždí domů do Prahy. Teď bude manželský pár sledovat společně zápas českých a chorvatských fotbalistů na evropském šampionátu.

fotbal Chorvatsko
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
To to Vando letí, ale na první naše legrácky okolo " zemitého muže" nezapomínám.. Díky za pochvalu...:)))
VANDA Blaškovič
Bertice, ahoj, věz, že zemití muži jsou stále na ostrově k mání!...:) Fandit společně s Helčou a se mnou nemusí být problém. Posledně na fotu dne Ti to moc slušelo. Fešanda!
VANDA Blaškovič
Milá Jano, Jarko, Soňo! My se známe již hodně dlouho...♥...tak snad se u nás někdy setkáme. Děkuji Vám za krásné komentáře. Doba koronaviru pomalu končí, svět se otevírá...
VANDA Blaškovič
Helčo, na Hvaru čekáme na Tvoji posilu! Už abys tady byla! Zdenko, dáme do fandění všechno, i třeba vlastní tělo!..:)
VANDA Blaškovič
Olgo, zdravím, ale i některým ženám se fotbal líbí. Pokud je rychlý a hráči hrají chytře, je to vzrušující zážitek. Tedy alespoň pro mne. Vladko, Aničko, do toho, do toho i v úterý ve 21.hod hrajeme ČR - Anglie
VANDA Blaškovič
Alenko Vávrová, ahojtě, zdravím k vám domů do nádherného Máchova kraje. Ať žijí sportovní rodiny! Zuzano, myslím na Tebe. Budeš mi věřit, že jsem tady jako na chalupě, jen trochu vzdálenější...
VANDA Blaškovič
Přeji všem hezkou, třeba i fotbalovou neděli! Danielo, ano, máte pravdu, hlavně fair play! Ivano, věřím, že se ta sousedská pospolitos zase brzo obnoví a Vy k tomu, jak jsem Vás na íčku poznala, určitě značně přispějete. Jste hybatel. Maruško, tip mi nevyšel, ale vůbec nevadí. Viď. Nepřibalí Tě Helča do kufru?...:)
Eva Mužíková
Vando, zápasy ve fotbale nesleduji, jen soutěžím od boku vbtipovačce. Tak jsem se dozvěděla o remíze. To musely být nervy na obou stranách, u Tebe na té české. Hezký článek i fotky,... Jestli se podaří a budeš mít posilu i v Helče. To bych chtěla vidět:)))
VANDA Blaškovič
Přátelé, nedá se nic dělat, ale byli jsme v tomto zápase lepší nežli Chorvati. My plichtu 1:1 bereme, oni jsou zklamaní. Přesto vládne krásná letní pohoda. Dobrou noc!
Soňa Prachfeldová
Ve Vrbosce dofandili, Vando doufám, že jste všichni v krásné letní pohodé .

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%