FOTO: Stream Česká televize
Je dobojováno. Šampionát v Rize i naše tipovačka mají své vítěze
6. 6. 2021Po dva týdny jsme sledovali těžká hokejová klání v lotyšské Rize, která byla pořadatelem letošního mistrovství světa v hokeji. Bláznivý turnaj, na kterém největší favorité prohrávali s outsidery, je u konce. Mistry světa jsou nakonec Kanaďané, kteří porazili Finsko.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
26.5.2023 16:05
Blahopřeji všem, kteří vytrvali, obzvláště pak vítězům. Aničko, palec nahoru.
Krejcar Stanislav
1.8.2021 17:04
Jaký pak bláznivý turnaj ? Normální sportovní klání národních hokejových družstev na MS v Rize. A o outsaidrech se už dávno nedá mluvit ! Redaktor asi trpí sklérozou, když zapomíná, že už před lety reprezantanti ČR podlehli finům které trenoval a připravil československý trener a byli poraženi i švýcarskými reprezentanty . Jarda Jagr také odmítl pokračovat v reprezentaci a nejen pro svůj věk. Československá doba bratří Holíků, Jiříků, Nedomanských ,Mikulášů a Dzurilů je už opravdu minulostí našeho mládí.
Jana Kovářová
7.6.2021 19:45
Přidávám se s gratulací všem, kteří tipovali lépe než já. Je to prima zábava.
Jiřina Urbánková
7.6.2021 16:10
Děkuji panu Raškovi a celé redakci za možnost zpestřit si tyto dny Tipovačkou. Byl to "litý boj "až do konce. Moc gratuluji vítězce Aničce a těším se na další Tipovačku - fotbalovou či tenisovou. Hezký den všem.
Anna Potůčková
7.6.2021 15:58
Všem vítězům gratuluji a i já se těším na další tipovačku. Mám ji ráda, člověk se zabaví a je to tak trochu i adrenalinová záležitost.
Anna Čípová
7.6.2021 13:54
Děkuji redakci, že tipovačku připravila. Určitě s tím měla hodně práce. Mé vítězství je dílem náhody, na třech otázkách jsem získala 35 bodů. Už se těším na další tipovačku.
Eva Mužíková
7.6.2021 12:53
Gratuluji všem, také i Ivaně za tu bramborovou. Na to, že jsem se zapojila někde až v polovině, moje rány od boku/ neznám sílu jednotlivých týmů/, mne až překvapily..., kolik bodů jsem " opravdu nečekala".. Prima soutěž...Tipovat tenis se ale netroufám, nerozumím ani jednotlivým otázkám, jsem tenisové " tele/. Ale ten fotbal asi zkusím, kdo si hraje, nezlobí:)))
Jitka Chodorová
7.6.2021 11:31
Blahopřeji všem vítězům a přeji krásné další tipovačky, člověk se dostane do jiné reality. Ještě bych se chtěla vyjádřit ke slovům Lenky K., kterou sport očividně nezajímá, ale rozumu má na rozdávání. Přeji i Ivaně K. , která dlouho vedla v pořadí, její 4.místo je velice pěkné umístění, je vidět, že tato paní sportu( hokeji) dost rozumí.
Lenka Kočandrlová
7.6.2021 09:30
Na hokej ani jiné sporty se nedívám a nezajímají mne,ale tohle jsem čula dopředu,že po halasné reklamě se ukážou jako zcela neschopní a půjdou domů s pláčem....Řečičkami se nevyhrává!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA