Pavel Kopřiva
Hledej, hledej, hadači
4. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslav Kolín
7.6.2021 11:53
Pane Mračku, máte recht a nedejte se. Já v Praze bojuji se svými vnuky, pořád říkají "okno" místo "vokno" a "Hradčany" místo "Račana". :-D
Jana Šenbergerová
7.6.2021 09:02
I když vidím, že jste všechno vyřešili, a já včera zapomněla, co jsem slíbila, tady je řešení:
1. mrkev, 2. petržel, 3. ředkev, 4. celer, 5. kopr, 6. pažitka, 7. cibulka, 8. kapusta, 9. zelí, 10. řepa, 11. meloun, 12. okurek (moravsky), ogórka (po našem), 13. cukina, 14. lilek, 15. salát, 16. česnek, 17. křen, 18. chřest. Děkuji všem, kteří mé snažení ocenili tím, že se zúčastnili. :-)
Rostislav Mraček
6.6.2021 21:55
My, Moravané, máme ten okurek, mnohde oharek, jakož i ten Olomouc, ten Kroměříž a nenecháme si to brát!
Jana Šenbergerová
6.6.2021 07:39
Hezky jste to s okurkou vyřešil. Mohu si ji zařadit do svého "jídelníčku"?
Jaroslav Kolín
5.6.2021 22:16
Ráno kur kamsi letí. Může to být i bělokur nebo stepokur. To nebyla kritika, mně se ten okurek líbil. :-)
Jana Šenbergerová
5.6.2021 19:10
Zdravím všechny, kteří se zúčastnili a děkuji těm, kteří připojili příspěvek do diskuze. Pane Jaroslave, k nespisovnému tvaru jsem se uchýlila, protože jsem se spisovnou okurkou nemohla hnout, ať jsem se sebevíc snažila, ale nechtěla jsem ji vynechat, protože patří k mým oblíbeným. Zuzko, Marcelu zdravím a přeji, ať ji luštění baví stejně jako mě to její. Odhalovat budu až zítra, pokud to někdo neudělá dřív. :-)
Jana Šenbergerová
5.6.2021 19:10
Zdravím všechny, kteří se zúčastnili a děkuji těm, kteří připojili příspěvek do diskuze. Pane Jaroslave, k nespisovnému tvaru jsem se uchýlila, protože jsem se spisovnou okurkou nemohla hnout, ať jsem se sebevíc snažila, ale nechtěla jsem ji vynechat, protože patří k mým oblíbeným. Zuzko, Marcelu zdravím a přeji, ať ji luštění baví stejně jako mě to její. Odhalovat budu až zítra, pokud to někdo neudělá dřív. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA