Hledej, hledej, hadači
Pavel Kopřiva

Hledej, hledej, hadači

4. 6. 2021
Fotohádanky
Hodnocení:
(4.9 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Zase mi tam skočili jen 4 hvězdičky. Omlouvám se.
Jaroslav Kolín
Pane Mračku, máte recht a nedejte se. Já v Praze bojuji se svými vnuky, pořád říkají "okno" místo "vokno" a "Hradčany" místo "Račana". :-D
Jana Šenbergerová
I když vidím, že jste všechno vyřešili, a já včera zapomněla, co jsem slíbila, tady je řešení: 1. mrkev, 2. petržel, 3. ředkev, 4. celer, 5. kopr, 6. pažitka, 7. cibulka, 8. kapusta, 9. zelí, 10. řepa, 11. meloun, 12. okurek (moravsky), ogórka (po našem), 13. cukina, 14. lilek, 15. salát, 16. česnek, 17. křen, 18. chřest. Děkuji všem, kteří mé snažení ocenili tím, že se zúčastnili. :-)
Rostislav Mraček
My, Moravané, máme ten okurek, mnohde oharek, jakož i ten Olomouc, ten Kroměříž a nenecháme si to brát!
Jitka Hašková
Hledala jsem až dnes ráno a našla vše.
Jana Šenbergerová
Hezky jste to s okurkou vyřešil. Mohu si ji zařadit do svého "jídelníčku"?
Dana Puchalská
Vše jsem našla.
Jaroslav Kolín
Ráno kur kamsi letí. Může to být i bělokur nebo stepokur. To nebyla kritika, mně se ten okurek líbil. :-)
Jana Šenbergerová
Zdravím všechny, kteří se zúčastnili a děkuji těm, kteří připojili příspěvek do diskuze. Pane Jaroslave, k nespisovnému tvaru jsem se uchýlila, protože jsem se spisovnou okurkou nemohla hnout, ať jsem se sebevíc snažila, ale nechtěla jsem ji vynechat, protože patří k mým oblíbeným. Zuzko, Marcelu zdravím a přeji, ať ji luštění baví stejně jako mě to její. Odhalovat budu až zítra, pokud to někdo neudělá dřív. :-)
Jana Šenbergerová
Zdravím všechny, kteří se zúčastnili a děkuji těm, kteří připojili příspěvek do diskuze. Pane Jaroslave, k nespisovnému tvaru jsem se uchýlila, protože jsem se spisovnou okurkou nemohla hnout, ať jsem se sebevíc snažila, ale nechtěla jsem ji vynechat, protože patří k mým oblíbeným. Zuzko, Marcelu zdravím a přeji, ať ji luštění baví stejně jako mě to její. Odhalovat budu až zítra, pokud to někdo neudělá dřív. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%