Ilustrační foto: Ingimage
Otevírají se restaurace, bary, koupaliště i wellness zařízení
31. 5. 2021Staronový ministr zdravotnictví Adam Vojtěch oznámil další rozvolnění protiepidemických opatření. Co se tedy od dnešního dne mění?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Klapal
29.9.2021 13:44
Sám mám známého, který vlastní restauraci a ten se tohoto momentu nemohl dočkat. Výdejní okénko sice měl, ale ani tak mu to nepokrylo všechny náklady na provoz. Teď za sezónu se mu ale tržby zvedly, takže už je naštěstí zase v plusu. Když jsem se u něj naposledy stavoval, tak říkal, že dokonce plánuje nakoupit i nové gastro vybavení z https://www.atfornax.cz/ Snad mu to vyjde. :)
Antonín Nebuželský
2.6.2021 13:15
A potom je ještě dobré co nejdřív vyrazit do v Chorvatska, když jsem viděl ty ceny. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA