ÍČKAŘKY ŠLAPOU (chodník ne, proboha)
FOTO: Jaroslava Handlová

ÍČKAŘKY ŠLAPOU (chodník ne, proboha)

31. 5. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Výlet zase z jiného úhlu pohledu...hezké.
Marie Ženatová
Díky moc za velmi obsáhlou, veselou a barvitou reportáž i s nádhernými fotečkami*
Jaroslava Handlová
Děkuji vám, že jste příspěvek četli i prohlíželi fotky. Měla jsem obavy, zda to mám dát vůbec ke zveřejnění, když již přede mnou psali své postřehy z tohoto výletu i další účastníci, včetně mnoha kvalitnějších fotek. Proto jsem po tom všem zvolila nakonec trochu odlišnější formu. Ještě větší radost mám z vás všech, kteří jste mi svůj čas darovali napsáním pěkných, pozitivních komentářů. Díky.
Marie Seitlová
Jaruš, krásně i vtipně jsi zpracovala výlet ička, fotky máš také super.
Alena Tollarová
Jarko, díky za bezvadnou a vtipnou reportáž z výletu.
Alena Várošová
Super Jaruš pobavila jsem se.Moc hezké fotky s ještě vtipnějšími popisy.Jsi skvělá,
Marie Měchurová
Výstižné a vtipné.
Zuzana Pivcová
Sepsala jsi to zábavně a šlapali i muži íčkaři, takže bez obav z nějakého podezření! :-D :-D
Helenka Vambleki
Krásně a vtipně zpracovaný výlet!!!!!!!
František Matoušek
Vtipné povídání i fotografie. Prima postřeh.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%