Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Jak jsem se (skoro) zbláznil
30. 5. 2021Epidemie ztrácí statistické svaly a přichází čas, kdy si začneme léčit setkávací absťák. Chce se zvolat „Sláva, už bylo na čase“ (teda abych to nezakřiknul, tfuj, tfuj, tfuj).
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
1.6.2021 17:20
Nám se takhle před časem sešly dvě svatby v jeden den, naneštěstí v jiných městech, ale naštěstí v jiných časech... upřímně řečeno, nic moc jsme neměli ani jedné z nich...tak ať vám to vyjde :-)
Milan Pepo
30.5.2021 14:47
Na prvním srazu jsme se bavili a vzpomínali na školu. Na druhém srazu jsme se bavili a vzpomínali na své školní lásky. Na třetím srazu jsme se bavili o svých rodinách. Na čtvrtém srazu jsme se bavili o tom jak v dané restauraci vaří a jak chutná pivo. Na pátém srazu jsme se bavili o nemocech. Na šestém srazu jsem zapomněl kdo je kdo. Sedmý sraz jsem si zapomněl napsat do kalendáře a nevěděl jestli jej organizuje Májka ze základky, Májka ze střední nebo Májka z vejšky. O osmém srazu nepřemýšlím, protože jsem zapomněl kde jsem kdy chodil do školy.
Zdenka Soukupová
30.5.2021 13:31
Nepatřila jsem zrovna ke šprtkám, přesto srazy organizuju. Ze základky i z gymplu. (Na vejšku jsem nechodila). A stalo se, že jsem rezervovala v hospodě termín srazu, všechny spolužáky s předstihem informovala, všechny přihlášené pečlivě registrovala. Jenže chybička se vloudila. Asi deset dní před srazem jsem zjistila, že v den srazu odjíždím na dovolenou. Vůbec nechápu, jak mi to mohlo uniknout. Nedovedete si představit ty kotrmelce s novým termínem a další organizací. Ale klaplo to. Uf... ještě dnes se mi orosí čelo, když si na to vzpomenu...
Jana Šenbergerová
30.5.2021 12:52
Takové dilema jako vy jsem nikdy řešit. Vůbec jsme neměli sraz ze základky, pokud byl, tak jsem o něm nevěděla, ani z výšky (po 68. všichni spolužáci z našeho oboru zůstali za hranicemi). Scházíme se jen se spolužáky z gymnázia. To naše by letos slavilo 100 let, kdyby se slavilo. A to bych si nenechala ujít, protože nás ubývá čím dál tím víc.
Jana Šenbergerová
30.5.2021 12:52
Takové dilema jako vy jsem nikdy řešit. Vůbec jsme neměli sraz ze základky, pokud byl, tak jsem o něm nevěděla, ani z výšky (po 68. všichni spolužáci z našeho oboru zůstali za hranicemi). Scházíme se jen se spolužáky z gymnázia. To naše by letos slavilo 100 let, kdyby se slavilo. A to bych si nenechala ujít, protože nás ubývá čím dál tím víc.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA