Vypadávání vlasů trápí čím dál více lidí. Může za to nejen onemocnění covid-19
Příčinou padání vlasů je často stres. FOTO: Ingimage

Vypadávání vlasů trápí čím dál více lidí. Může za to nejen onemocnění covid-19

29. 5. 2021

Padají mi vlasy. Výrazně více, než tomu bylo dříve. Ten problém trápí v posledních měsících řadu lidí, mnozí kvůli němu míří do ordinací, protože mají obavy, zda nesignalizuje vážný zdravotní problém. Čím dál více se mluví o souvislosti tohoto jevu s pandemií koronaviru.

koronavirus vlasy zdraví
Hodnocení:
(5.1 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Štěpánková
A ještě se s dovolením zeptám, zda jste užívala nějaké léky či nějakou výživu. Děkuji.
Helena Štěpánková
Libuško, moc děkuji, to jste mě uklidnila. Jen se ještě zeptám, jak dlouho po nemoci začaly vlasy zase růst? Já jsem prodělala covid v únoru, teď je květen, a pořád mi vlasy padají. Už si hledám paruky, i když stále doufám, že se to spraví.
Libuše Křapová
Heleno, to jsme dvě a určitě nás bude víc :-) Ale můžu tě uklidnit, u mne se to už zastavilo a zase dorůstají :-)
Helena Štěpánková
Já tento problém právě řeším. Prodělala jsem středně těžký covid a teď mi padají chomáče vlasů. Jsem z toho zoufalá. Dermatologie jsou plné, mám termín až na konec června a to už budu asi bez vlasů.
Marie 00000
Tak to je dobré. Holohlavé lidi potkávám už téměř 70 let, a až teď se zjistilo, že za to může covid z roku 2020. Člověk by nevěřil, za co všechno může covid... i zpětně (!) - třeba staletí...:)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%