Příčinou padání vlasů je často stres. FOTO: Ingimage
Vypadávání vlasů trápí čím dál více lidí. Může za to nejen onemocnění covid-19
29. 5. 2021Padají mi vlasy. Výrazně více, než tomu bylo dříve. Ten problém trápí v posledních měsících řadu lidí, mnozí kvůli němu míří do ordinací, protože mají obavy, zda nesignalizuje vážný zdravotní problém. Čím dál více se mluví o souvislosti tohoto jevu s pandemií koronaviru.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Štěpánková
29.5.2021 11:09
A ještě se s dovolením zeptám, zda jste užívala nějaké léky či nějakou výživu. Děkuji.
Helena Štěpánková
29.5.2021 11:02
Libuško, moc děkuji, to jste mě uklidnila. Jen se ještě zeptám, jak dlouho po nemoci začaly vlasy zase růst? Já jsem prodělala covid v únoru, teď je květen, a pořád mi vlasy padají. Už si hledám paruky, i když stále doufám, že se to spraví.
Libuše Křapová
29.5.2021 10:23
Heleno, to jsme dvě a určitě nás bude víc :-) Ale můžu tě uklidnit, u mne se to už zastavilo a zase dorůstají :-)
Helena Štěpánková
29.5.2021 08:47
Já tento problém právě řeším. Prodělala jsem středně těžký covid a teď mi padají chomáče vlasů. Jsem z toho zoufalá. Dermatologie jsou plné, mám termín až na konec června a to už budu asi bez vlasů.
Marie 00000
29.5.2021 08:35
Tak to je dobré. Holohlavé lidi potkávám už téměř 70 let, a až teď se zjistilo, že za to může covid z roku 2020. Člověk by nevěřil, za co všechno může covid... i zpětně (!) - třeba staletí...:)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA