Kroměříž. FOTO: Marie Měchurová
Místo, kam se ráda vracím: město Kroměříž
5. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
31.5.2021 21:11
V Kroměříži jsem byla 2x a určitě tam zavítám zase. Zahrady jsou moc pěkné. Na výstavě jsem ale ještě nebyla. Pořád je co objevovat. Díky za připomínku.
Jana Kovářová
20.5.2021 14:41
V Kroměříži jsem prožila 4 roky studia na PŠN. Maruško, ta zmínka o talentové zkoušce mně připomněla moje zpívání písničky Ach, synku synku. Asi jsem měla štěstí, můj "nezpěv" tehdy prošel. Do Kroměříže se každý rok vracím na školní sraz. Bohužel, loni nevyšel a letos to vypadá podobně. Poslední středa v květnu to určitě nebude. Pěkně jsi mě vrátila do mladých let....
Růžena Kuželková
7.5.2021 07:50
Moc hezké vyprávění,nikdy jsem tam nebyla,ale pokud "vrchnost" dovolí,tak tam určitě zavítám.My ze "západu" to máme trochu z ruky. :-)
Elena Valeriánová
6.5.2021 23:33
Kdybych já psala o Kroměříži, musel by název znít *Kroměříž, místo kam bych se ráda vracela* . Bylo jsem v tomto městě jen jednou a to na školním výletě U3V. Moc se mi město líbilo a ráda bych se tam vrátila sólo. Pak jsme navštívili i Holešov a já byla nadšená zase. Marie, bydlíš v krásném kraji. Díky za pozvání.
Jan Zelenka
6.5.2021 16:18
Kdysi dávno jsme se ženou cestovali po Moravě a navštívili jsme také Olomouc a Kroměříž. je to nádherný kus naší země. V zahradě kolem nás běhali ochočení králíci, svítilo slunce a po celodenním chození po městě bych tam nejraději zůstal celý týden.
Irena Drob
5.5.2021 21:38
Při každé návštěvě Kroměříže objevím něco nového a krásného a po toulání uličkami města si užívám klid zahrad.
Martina Růžičková
5.5.2021 20:43
V Kroměříži jsem byla poprvé a bohužel i naposledy cca v 16 letech. Zámecká zahrada mě tenkrát nadchla. Děkuji za připomínku krásného města prostřednictvím krásných fotek. Článek se mi taky líbil :-),
Helena Přibilová
5.5.2021 20:04
Kroměříž jsem navštívila několikrát v době svého mládí, když jsem ještě žila na Moravě. Děkuji za připomenutí i za krásné fotografie.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA