Kroměříž. FOTO: Marie Měchurová
Místo, kam se ráda vracím: město Kroměříž
5. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
5.5.2021 16:09
Kroměříž je moc krásné město a stojí za to ho navštívit. Já jsem tam byla několikrát, ze zájezdem nebo na návštěvě u mé velice dobré kamarádky. Krásné fotky, článek i Holešov je moc krásný.
Rostislav Mraček
5.5.2021 13:43
Děkuji za připomínku Kroměříže. Jezdívali jsme tam docela často, to nám teď situace koronavirová neumožňuje. Úžasné květinové výstavy, výchozí místo pro cyklistiku kolem Moravy do Napajedel a Uh. Hradiště. Taky jedinečný závod v maratonském běhu, dnes poněkud opomíjený.
Jana Šenbergerová
5.5.2021 11:40
Byla jsem tam jen jednou. Na zámku a v Květné zahradě. Tam jsem poprvé viděla kvést liliovník tulipánokvětý. Díky za krásné fotky i za pozvání.
Anna Potůčková
5.5.2021 11:37
Musela jsem si článek přečíst, myslela jsem že jsi se spletla, když jsem uviděla fotku své fotky, která je v Holešově na výstavě. Kroměříž je také mojí osobou navštíven několikrát za rok a je to moc krásné, čisté a zajímavé město. Zámek, podzámecká zahrada, Květná zahrada jsou dominantou Kroměříže
Naděžda Špásová
5.5.2021 11:34
Maruško, Kroměříž je krásná, nedivím se, že se tam ráda vracíš. Fotky jsou super. Nikdy jsme tam nebyli. :-)
František Matoušek
5.5.2021 10:51
Kroměříž jsme navštívili s manželkou v červnu roku 2010. Prošli jsme jak podzámecký park, Květnou zahradu, prohlédli výstavné domy na náměstí, dokonce jsme vybírali v KB peníze z bankomatu.Ten bylo nádherné počasí a to umocnilo náš celkový dojem z návštěvy tohoto města. Byli jsme toho roku na dovolené v Pavlově a do Kroměříže jsme si udělali odtamtud 1-denní výlet autem. Bylo to přeci blíž, než kdybychom jeli od nás.Hezky jsem si zavzpomínal. Díky.
Zuzana Pivcová
5.5.2021 08:51
Zase jedno moravské město, které vůbec neznám. Takže děkuji za hezký článek.
Dana Puchalská
5.5.2021 08:48
Maruško, krásný článek a fotografie jsou moc a moc hezké. A já Ti za něj děkuju. Musím se přiznat (bez mučení),že v Kroměříži jsem nikdy nebyla. A přitom mám zahrady tolik ráda. Snad to vyjde letos,až vyjedeme za přáteli na Valachy.
Daniela Řeřichová
5.5.2021 08:23
Překrásné fotografie a poutavý článek. Kroměříž je opravdu mimořádně zajímavé moderní historické město, navštěvovali jsme s manželem opakovaně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA