Spisovatelka Martina Málková: Někoho stáří překvapí už v pětačtyřiceti, jiný se v sedmdesáti věku vysmívá
Spisovatelka Martina Málková. FOTO: Vojtěch Láznička

Spisovatelka Martina Málková: Někoho stáří překvapí už v pětačtyřiceti, jiný se v sedmdesáti věku vysmívá

30. 4. 2021

Mína Mašlová je uznávaná herečka, která úspěšně vzdoruje útokům věku i mladších hereček. Její manžel jí napíše rolí "na tělo". Jenže místo profesního triumfu se začínají objevovat pochybnosti... To je velmi stručný obsah knihy "Pérka, drátky, kolečka" spisovatelky Martiny Málkové.

knihy kultura rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Také jsem si rozhovor přečetla, zase je mi další sympatická žena trochu bližší..
Danka Rotyková
Děkuji za rozhovor i informaci o knize. Už se těším.
Soňa Prachfeldová
Krásný rozhovor, moudrost čerpaná hodně z vlastních zkušeností. Je to o vnímání sebe i lidí kolem. Jdu si poznamenat titul, díky.
Helena Štěpánková
Taky děkuji za knižní tip. Autorka je dle rozhovoru sympatická.
Svatava Páleníková
Děkuji za pěkný rozhovor a hlavně tip na zajímavou knihu. Až se otevřou knihkupectví, určitě to bude jeden z titulů, který si přídím. Už jsem si za poslední měsíce nastřádala několik tipů.
Marie Ženatová
Díky moc za hezký rozhovor...* I já musím z vlastní zkušenosti potvrdit, že z těžkých životních etap se dá skutečně vypsat - pomáhalo mi to už i v mladším školním věku. Podrobný deník si píši od svých 25 let - po roce 1989 jsem některé věci použila jako podklad při psaní a vydání svých pěti publikací... Letos mi už bude 75 let, ale život se se mnou stále ještě nezačal mazlit, takže si deník píši neustále a tím si často pomáhám nabírat sílu k dalšímu životu...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%