FOTO: Ingimage
Mytí vlasů je někdy věda a ne každý ji ovládá. Vlasy nesprávnou péčí trpí
7. 4. 2021
Každé vlasy jsou jiné, každé potřebují jiný střih a účes, ale totéž platí i o jejich mytí. Jenže právě způsobu umývání vlasů mnoho lidí nevěnuje pozornost. Bere ho za samozřejmost a někdy je to chyba.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martin Vrba
8.4.2021 15:01
Paní Halátová, sem s tím návodem, na návod, jak si správně namazat chleba, tak na to čeká netrpělivě celý svět, a až to někdo vyřeší, tak to bude na Nobelovku. Zatím si většina lidí ten chleba maže na tu špatnou stranu, ale pozná to až když jim ten chleba spadne na zem. :)
Věra Halátová
8.4.2021 08:16
Mea culpa, mea culpa. Neumím si správně umývat vlasy. A to celý svůj život. Nyní jsem prozřela. Budu si je umývat podle návodu v článku. Jednou mne provozovatel i-60 vyzval, že když jsem tak kritická, ať sama napíšu nějaký článek, aby mi ho ostatní zkritizovali. Asi to udělám. Napíšu článek o tom, jak si správně umývat krk, jak správně ukrojit chleba a jak ho správně namazat máslem.
Alena Švancarová
7.4.2021 21:13
Všimla jsem se,že mi kadeřnice před mytím vlasy nerozčesává a nikdy jsem ji na to neupozornila.
Eva Mužíková
7.4.2021 12:31
Jestli nemám nějakou činnost ráda, tak je to mytí vlasů. Mám opravdu málo prostoru ve sprcháči, dřív, než jsem si nechala vyměnit baterii jsem se několikrát málem opařila....Ke všemu vždy po umytí mám vlasy hrozně lítavé, nic s mima nejde udělat... ne, kdyby to nebylo nutností, zůstala bych u kartáčování jako někteří pejsci :))
Martin Vrba
7.4.2021 11:08
Mytí vlasů je někdy věda a ne každý ji ovládá, nejvíce o tom věděl Karel Hála https://www.youtube.com/watch?v=aS7xIFzEXfk
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA