Foto autorka: Vodní nádrž Biocentrum Střední díly
Místo, kam se ráda vracím
27. 3. 2021Podle kalendáře máme již pátý den jaro. To letošní jaro si dává na čas, zima se nechce rozloučit. A vůbec ji nevadí, že už ji máme všichni tak nějak plné zuby.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
27.3.2021 20:55
Děkuji za úžasné fotografie i za zmínku o Rychlebských horách. Nejsou tolik navštěvované jako jiné české a moravské hory, přitom jsou neméně krásné. Chtěla bych se tam ještě někdy vrátit.
Martina Růžičková
27.3.2021 19:39
Moc děkuji za krásnou podívanou a seznámení se zajímavým místem. Rychleby jsou nádherné místo a měla jsem štěstí, že jsem tam mohla během našich několika jesenických dovolených mnohá místa navštívit. Například krásné Račí údolí s obnovenou Tančírnou, Čertovy kazatelny, Javorník, Nýznerovské vodopády, rozhlednu na Borůvkové hoře a další. Tvoje fotky jsou jako vždy bezvadné. Rackové v protisvětle jsou senzační!!!
Hana Polednová
27.3.2021 19:15
Elen, moc hezký článek a ty fotky jsou parádní. I to počasí vám přálo, není co dodat. Nádhera.
Alena Tollarová
27.3.2021 18:45
To jste si udělaly krásný výlet! Počasí se vám vydařilo, takže jste si ho určitě patřičně užily. Čírky ani obecnou ani modrou jsem v přírodě neviděla, jsou to krásné kachny. Černí rackové v protisvětle jsou zajímaví, ale nejvíc mě dostalo zapadající slunce. Nádhera!
Naděžda Špásová
27.3.2021 18:15
Eli. tam je to určitě krásné. To by bylo naše oblíbené místo. Škoda, že je to tak daleko. Á propo, není těch fotek nějak málo? U tebe to je docela neobvyklé, ale jsou moc hezké. :-)
Elena Valeriánová
27.3.2021 18:08
Ireno, mám to od nás 33 km. Autobusem na půl dne, autem už nejezdíme ze zdravotních důvodů. Takže je to pro mě svátek, když se tam dostanu.
Irena Mertová
27.3.2021 18:02
Elen, to máš hezké místo. Rackové v protisvětle jsou jak stínové divadlo :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA