Ilustrační foto: pixabay.com
Den D - Očkování proti Covidu
26. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
26.3.2021 14:16
Taky jsem to včera podstoupila, ale dr. jsem sotva viděla mezi dveřmi, vše bylo jen se sestrou, nejnut. informace a kontrola stavu "po" na chodbě, přeočkování až za 3 měsíce. Zatím žádné problémy a doufám, že to tak zůstane. Moc mi pomohly informace od J. Rašky, děkuji.
Anna Potůčková
26.3.2021 13:58
Libuško snad nebudou nějaké vedlejší účinky. No u nás byl Covid rychlejší než vakcinace, tak až půjdu k lékařce, musím se s ní domluvit na dalším postupu. Minimálně 3 měsíce po prodělání Covidu se vakcinace nedoporučuje, ba ji ani nedají
Marie Seitlová
26.3.2021 12:39
Už máte první dávku za sebou, dík, že jsi to popsala. Já jdu začátkem dubna.
Zuzana Pivcová
26.3.2021 12:31
Je dobře, žes průběh očkování takhle vylíčila. Osobní zkušenost mnohým pomůže určitě víc než nějaký (mnohdy málo optimistický) článek na Seznamu. Díky.
Jana Kollinová
26.3.2021 11:52
Po první dávce vakcíny, která mi byla aplikovaná v teplické nemocnici, v prostředí dokonalé organizace a profesním přístupu zdravotního personálu, mohu jen poděkovat, že v termínu 21 dnů mi bude aplikovaná druhá dávka.
Libuše Křapová
26.3.2021 11:40
Díky Honzovi Raškovi :-) Věty jsou vloženy, článek je už kompletní :-)
Libuše Křapová
26.3.2021 10:32
Ivano, nechci nic chválit :-) Zřejmě jsem na íčko špatně překopírovala čánek z mého blogu a vynechala dvě důležité poslední věty. Požádala jsem už redakci, zda by je šlo sem přidat dodatečně. Zatím je dopíšu sem *** Protože vím, jak moc se někteří očkování bojí, popíšu sem i několik dalších dnů. Třeba to někomu pomůže se rozhodnout, zda ano nebo ne, kde a čím se nechat naočkovat.***
Na blogu Matyldino povídání se rozepisuji o každém dalším dnu, sem na íčko je pak shrnu najednou.
Jaroslav Kolín
26.3.2021 10:31
My jsme byli očkováni včera v Thomayerově nemocnici. Šlo to svižně a zatím se nezdá, že bychom měli nějaké podstatné následky. Jen místo po vpichu trochu pobolívá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA