Eva Mužíková si užívá stárnutí. FOTO: poskytnuto z archivu Evy Mužíkové
Šestasedmdesátiletá Eva Mužíková: Člověk by si měl užívat stáří, ale také myslet na dobu, kdy už to možné nebude
23. 3. 2021Před několika lety se přestěhovala z vesnice do bytu na kraji Liberce. A teď si podala přihlášku do domova s pečovatelskou službou. Bývalá zootechnička a vychovatelka problémové mládeže Eva Mužíková stále hýří aktivitami, přesto myslí na "zadní kolečka."
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
23.3.2021 10:58
Napsala jsem komentář a on se vytratil, zřejmě šotek a nebo moje nepozornost. Eva je studnicí optimismu a elánu, člověk milující přírodu a zvířátka, ochranitelka. Tak ji znám, tak ji mám ráda. A jsem ráda, že jsem Bertici potkala v tomto životě, v životě příštím může být třeba žížala a já kos. Zase ji budu mít ráda :-) Děkuji redakci za fajn článek.
Alena Várošová
23.3.2021 10:52
Evo,super rozhovor o tvém životě a přeji Ti ještě mnho aktivního žití ve svém bytečku se svými i když vypůjčenými zvířátky o které ráda pečuješ a zvířátka rozmazluješ.Také mnoho eláku k zvelebování veřejného prostoru před panelákem o který se s láskou o květinky pečlivě staráš.A především pevné zdraví,aby jsi ještě dlouho obdivovala krásné okolí lesů ve Vratislavicích.Děkuji za rozhovor.
Soňa Prachfeldová
23.3.2021 10:47
Mám Tě ráda Evko - Bertíku !!! Děkuji redakci za osvěžující, krásný rozhovor s naší kamarádkou ..
Alena Tollarová
23.3.2021 10:46
Mám radost, že redakce sáhla do rodiny aktivních íčkařů a pro rozhovor si vybrala Evu. Ačkoliv se "vídáme" na chatu i při - teď bohužel nemožných - osobních setkáních, uvědomuji si, že o sobě víme velice málo. Na setkáních totiž žijeme přítomností. Evo, držím Ti palce a věřím, že Tě čeká ještě dlouhý aktivní život v Tvém bytečku s krásným výhledem a květinovým paloučkem u domu.
Naděžda Špásová
23.3.2021 10:38
Evu, alias Bertici, znám osobně, loni jsme s dcerou u ní byly na návštěvě a denně si voláme. Je to energií nabitá seniorka, energií, kterou má na rozdávání. Poznala jsem i Bertíka, mám ji ráda a máme i společnou lásku, a to lásku k pejskům. Přeju jí ještě spoustu krásných let, výletů třeba s Toníkem, nebo s kamarádkou a hlavně zdraví. Tak ahoj, Evi. Redakci chválím za to, že vybrala osobnost z našeho íčka. Děkuji. :-)
Marie Seitlová
23.3.2021 10:35
Evi, krásný optimistický rozhovor. Jsem ráda, že tě znám osobně i Bertíka jsem v Doksech viděla. Byla to krásná dvojka, Eva a Bertík, lásku jste si dávali navzájem. Děkuji Ti i za povzbudivé telefonáty v mé loňské nemohoucnosti. Jsi velmi obětavý člověk.
Zuzana Pivcová
23.3.2021 10:25
Obdivuji Tvůj optimismus a vážím si Tvé lásky ke zvířátkům a starosti o potřebné lidi. A vůbec....
Marie Novotná
23.3.2021 10:15
Ano, to je Naše íčková Eva. Moc mne těší , že jí znám osobně. A moc se těším, až se sejdeme. Přeji Ti ještě hodně sil, elánu
a optimismu do dalších let. Děkuji redakci za článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA