FOTO: Ingimage
VIDEOSERIÁL: Aplikace Záchranka už pomohla tisícům lidí v nouzi. Jak ji stáhnout do mobilu a správně používat?
13. 4. 2021Každý den volá o pomoc z aplikace Záchranka na 60 lidí v nouzi, od roku 2016 jí využilo k řešení kritické situace více než 64 000 uživatelů. Proč je dobré mít aplikaci Záchranka v mobilu a jak vlastně funguje? Dozvíte se v dalším díle našeho videoseriálu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
17.4.2021 12:01
Zatím jsem ji nepoužil. Díkybohu, nebylo třeba. Doufám, že mi dál v mobilu zůstane jako zbytečná.
Danuše Onderková
16.4.2021 18:00
Naprosto souhlasím, tento návod je opravdu super. Poslala jsem si jej na email, kdybych potřebovala někdy pro sebe nebo známé. Jedné známé, které s chytrým mobilem pomáhám jsem to rovněž poslala.
Martina Růžičková
13.4.2021 17:59
Záchranku považuji za velmi záslužnou aplikaci. Jakmile jsem byla obdarována chytrým mobilem, děti mi Záchranku nainstalovaly. Naštěstí ještě nebyla příležitost ji použít. Celý seriál o chytrých telefonech je bezva! :-)
Eva Mužíková
13.4.2021 17:02
Bohužel jsem si ještě nekoupila chytrý mobil.Také bych tohoto seriálu využila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA