FOTO: Pixabay
Přemýšlejte
17. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
19.3.2021 13:44
Evropská města jsem zvládla, 9 z 10. Chytáky mě nechytly. Psychotesty – podobných jsem dělala hodně, nemůžou mě moc překvapit.
Hana Nováková
18.3.2021 20:34
Děkuji, za komentáře, vidím, že jsem vás trochu potěšila. Omlouvám se, za technické poruchy, které ovšem nemohu svými silami opravit. Je zajímavé, že někomu to funovalo a někomu ne, kdo ví?
Helena Votíková
18.3.2021 18:22
Uspěla jsem tak z půlky: města super, v češtině jsem ztroskotala na 10kg, a Bohnice za 7. Príma testíky.
Jana Šenbergerová
18.3.2021 15:13
Zadala jsem adresu včetně věty před ní a už to mám: "Vy znáte Česko vskutku na expertní úrovni. V kvízu jste obsadili příčku nejvyšší. Gratulujeme!" Poněkud jsem se u jednotlivých kvízů zapomněla. Baví mě to.
Jana Šenbergerová
18.3.2021 14:14
První dvě adresy mi nefungují. Pokud jde o logické myšlení, nějakým zázrakem mi vyšlo toto: "Vynikající. Těžko může být někdo lepší než vy. Vaše logika je přímo železná."
Eva Mužíková
17.3.2021 10:59
Já jsem sice dosáhla dobrého výsledku, ale překračovala jsem časový limit.
Jana Kollinová
17.3.2021 10:58
Psychotest Bohnice - neuspěla jsem v otázce 1 a 3. Děkuji za nabídku zábavy v nuceném pobytu doma. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA