FOTO: Ingimage
Omezujeme výdaje a jsme na finančním dně, přiznali Češi v průzkumu. Nejvíce propad zasáhl Čechy ve věku nad 54 let
15. 3. 2021Obavy o finanční potíže má většina Čechů. Bezmála polovina už přišla o část svých příjmů. Finanční problémy řeší většina domácností omezováním svých výdajů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Svatava Páleníková
18.3.2021 17:35
Já už to nějak doklepu, žiji skromně, nic velkého si nekupuji. Ale velmi se bojím, jak se bude dařit generaci našich dětí. Teď bojujeme s pandemií, ale oávám se, že nastane boj o holé přežití, protože někdo bude muset ty obrovsk dluhy, které nyní vznikají, splatit.
Jitka Caklová
16.3.2021 15:28
V. S. 10:14: Myslím, že všichni zmínění moc dobře vědí co dělají a jak na nás :-)
Jana Janoušková
16.3.2021 14:50
Já škudlím,protože ta pravá post covidová jízda nás teprve čeká.Kupuji jen nezbytně nutné služby a věci.Všechno rozházet v dnešní době může jen blázen.Já nemám mnoho mám jen malý ID.Ale zdědila jsem bydlení a nedala jsem se bratrem ze své půlky vyštípat tím že bych mu to za pár šupů prodala..Sice se musím smířit že se dům i zahrada rozdělily a druhé půlce budou cizí lidé.Ale stojí to pořád méně než v pronájmu.Na koupi bych za to co mi nábídl brácha neměla ani byt 1+1.Taky jsem zvyklá nehýřit a nějak se protlouct.Nábytek mám co kdo vyhodil a taky to jde.Můj luxus že živím dvě kočky.Kupuji jim granule a písek,když chtějí maso musí ho chytit.
Zdenka Soukupová
16.3.2021 14:16
Myslím, že já osobně se nějak protluču. Nejsem zvyklá mít vše za každou cenu. Ale chápu, že ne všichni jsou na tom dnes dobře. A úplně souhlasím s Václavem 10.14.
Václav Soukup
16.3.2021 10:14
První, kdo by měl výrazně omezovat své výdaje je stát ! Proč stále fungují zcela nepotřebné
úřady, instituce, politické neziskovky. Proč nešel všem lidem příkladem " Hrad ", Senát, vláda
i sněmovna, které si ze solidarity k pracujícím postiženým covidem nesnížily své horentní
platy ?
Ján Zábranský
16.3.2021 09:01
Líbí se mi myšlenkový příspěvek paní Caklové, paní Šenbergerové, než suché statistické konstatování toho, co je všeobecně známo. Asi jsem si spletl rubriku.....
Milan Pepo
16.3.2021 08:30
Držím se jednoduché zásady. ,,Nekupuji co nepotřebuji za peníze které nemám." Přeloženo, neberu si půjčku na zahraniční dovolenou, mobil posledního modelu apod.
Jitka Caklová
16.3.2021 08:03
Možná v podobném smyslu, jako pro Janu Š. je pro mě důležitá přítomnost a na rozdíl od minulosti vím, že dary "padají z Nebe". Proto přeji všem, aby to, co píší dnes, bez starostí psali i zítra, pozítří, za rok, za dva.......
Jana Šenbergerová
15.3.2021 19:29
Následky dějů příštích vytváříme dnes. To platí v každém okamžiku.
Libuše Křapová
15.3.2021 18:24
No, myslím, že my důchodci jsme téměř všichni v tom šedém klínku, ať jsme se narodili kdekoliv. Hůř to mají naše děti a vnuci. Pokud mámy zůstaly s dětmi doma, tak jejich příjem v rodině velmi chybí. Nikdo nemohl čekat, že přijde Covid, bude nás trápit déle jak rok a konec nebude v dohlednu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA