Maruš, mně tvůj gigantický zadek nevadí. Chyba, u diety je důležitá psychická podpora, trendem je párové hubnutí
FOTO: Ingimage

Maruš, mně tvůj gigantický zadek nevadí. Chyba, u diety je důležitá psychická podpora, trendem je párové hubnutí

17. 3. 2021

Budeme hubnout společně. Začneme zdravě jíst, společně se hýbat. Když si partneři dají tento závazek, dodržuje se jim ho snadněji, než kdyby jeli každý svou cestou. A platí to pro páry v každém věku.

cvičení hubnutí Zdravá strava
Hodnocení:
(4.4 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martin Vrba
Milí morbidně obézní spoluobčané, děkujeme Vám z celého srdce za odstrašující příklady, které jsou pro nás varující. Pohled na Vás nám přináší ovoce obrazně i fakticky na místo bůčku. Takový pořad „My 600lb Life S8E5 (Gina's Story) HD“ https://www.youtube.com/watch?v=y-_wgtWdlb0 dokázal v naší rodině snížit náklady na stravování skokově na polovinu. Vaše obětavost, kdy se snažíte druhým všechno sníst sami a uchránit je tím od nemocí, není dosud společností po zásluze náležitě doceněna. Očekávám, že EU se toho chopí a že už brzy budete mít zastoupení v nějaké organizaci, která vám ulehčí život.
Lenka Kočandrlová
Přesně tak,člověk musí chtít něco se sebou udělat.Jak do něj ryjou ze všech stran,tak ho to zpravidla jen naštve a nedělá nic. Hlavně jsou milé kecy typu: Nežer,jsi tlustá ! Moc dobře každý ví,jak vypadá,ale musí se sám vnitřně dokopat ke změně,leda že by na tom byl tak zle,že jediné řešení by byla bandáž žaludku....nebo zlá nemoc.
Jindřich Berka
Dobrý den, jídlo je závislost jako každá jiná. Musíme si to nejdříve srovnat v hlavě. Vážil jsem 120 kg i když jsem stále sportoval 4 x týdně, to nepomůže!! Vždy se směji, když vidím v posilovně lidi tam chodit rok a pořád jsou tlustí. Proč to říkám, byl jsem v Luhačovicích na kondičním pobytu, na vstupní prohlídce mi říká obézní primář mého věku: "Jak jste to udělal, že jste za rok a půl zhubnul 30 kilo"? Povídám "nežrat" pane primáři a vynechte chleba, rohlíky jsou to polysacharidy, které se štěpí na disacharidy a následně monosacharidy, které nám způsobují potíže". Otevřeně říkám, že jsem se prožral k cukrovce. Můj recept je vydržet aspoň 2 dva dny nejíst, jen pít vodu. Žaludek se "scvrkne" a tělo tolik už nežádá. Hlavní je motivace. U mě je to strach z cukrovky. Nepíchám si ještě inzulín, neřežou mi zatím končetiny, mám cukrovku 12 let a přibírám tak plus mínus maximálně 2 kg. Podle mě možná výše uvedená psychická podpora má vliv, ale hlavně je chtít a udělat!!!! Jindra
Zdenka Soukupová
Bohudíky problémy s váhou nemám. A doufám, že mi to vydrží i přes coronu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%