FEJETON: Guláši, neboj, neopustíme tě
Ilustrace: Tomáš Polák pro portál i60

FEJETON: Guláši, neboj, neopustíme tě

21. 3. 2021

„Já tam dávám pálivej kečup,“ řekl ten pán, kterého - pokud se nepletu - jsem nedávno viděl v televizních novinách vyjadřovat se k novému územnímu plánu městské části Praha 10.

Fejetony Tomáše Poláka životní styl
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Dobře odposlechnuto :-)
Irena Mertová
Článek pobavil, navíc jsem dostala ohromnou chuť na guláš :-)
Marie Faldynová
Pobavila jsem se! Můj syn si umí dát na guláši záležet, při loňských narozeninách se mu gulášek vydařil. Na štěstí jsme se na oslavě tahali o jedinou kytaru a okouzlovali se hudebními produkcemi, takže válka kvůli guláši nevypukla.
Věra Ježková
Slovo brgul jsem neznala. Říkám buřtguláš, nikoli bramborový guláš. Stejné množství masa jako cibule. Kečup ani omylem. Přílohy podle oblíbenosti: houskový knedlík, chleba, rohlík/houska.
Zdenka Jírová
O guláši by mohla vyjít kniha " Guláš 100x jinak" , pokud už nevyšla. Já ho dělám na několik způsobů, podle toho, co mám právě k dispozici. A každý je dobrý, alespoň si nikdo nestěžoval.
Soňa Prachfeldová
Guláš to je věda a je fakt , že mnoho mužů ho umí. Každý máme svůj osobitý recept. Nejchutnější je z hovězího a příloha chléb a k tomu pivko.
Jaroslav Kolín
Moc pěkný článek, pobavil! Italové říkají "Se non è vero è bene trovato".
Svatava Páleníková
Vtipné a peprné jako dobrý guláš.
Růžena Kuželková
Tak jsem se zase po čase od srdce zasmála - hezké vyprávění není co dodat - ať žije guláš :-)))
Jana Šenbergerová
V mládí jsem si nesporně skvělý guláš mého tatínka většinou přesolovala slzami, protože patřil k jídlům, která jsem vůbec neměla ráda. A tatínek trval na tom, že dokud nesním, nevstanu od stolu. Asi by koukal, jaké dobré guláše vařím dnes, a jak mi chutnají. Základ ctím, ale v detailech jsem inovátorka. Kečup bych do guláše ale nikdy nedala.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%