FOTO: archiv Jaroslavy Handlové
Cestovatelka Jaroslava Handlová: Až se současná situace uklidní, moje první cesta zamíří na Slovensko, které miluji
5. 3. 2021Cestování bylo nejen její vášní, ale i obživou. Sama navštívila přes padesát zemí světa a prostřednictvím své cestovní agentury vyslala do zahraničí tisíce turistů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie 00000
5.3.2021 19:27
Paní je nejen cestovatelka, ale viděla jsem ji i v televizi v nějaké vědomostní soutěži... Držím jí palce.
Dana Puchalská
5.3.2021 17:56
I já se připojuji s přáním,aby Jarka a její klienti zase mohli v klidu cestovat. Děkuju za zajímavý článek.
Anna Potůčková
5.3.2021 16:29
Moc děkuji za tento rozhovor, neměla jsem ani tušení, že Jarka je taková cestovatelka. Hold, nejsem v rodině Íčkařů zase až tak moc dlouho. Držím pěsti!
Alena Várošová
5.3.2021 16:17
Jaruš,jak už se tady něklikrát psalo,tak i já se pod to podepisuji.Máš můj obdiv,jsi vyjímečná,perfektní organizátorka a jistě i kamarádka..Perfektní rozhovor.Přeji Ti další zážitky z cest a hlavně pevné zdraví,aby se daly ještě v tomto roce uskutečnit.Zatím můžeme všichni jenom snít.....
Marie Měchurová
5.3.2021 13:08
Miluju cestování a cestovatele. Nemám toho sice "na triku" tolik, co ona, ale moc ráda bych se s ní setkala a o zážitcích z cest si povyprávěla. Přeju ještě hodně procestovaných km až ta potvora zmizí.
Marie Novotná
5.3.2021 11:20
Jarku jsem poznala před lety při poznávacím zajezdu co by průvodkyni. Když jsem začala dávat fotky HB na íčko, napsala mi, zda je možné, že se potkáváme ve městě. A tak jsme se osobně sešly, diky íčku. Jarka je skvělá, děkuji jí za mnohé krásné chvilky. Má můj obdiv.
Jarmila Komberec Jakubcová
5.3.2021 10:25
Jaruško také se chystám na Slovensko - už rok máme s kamarádkou zakoupen pobyt v Tatr.Lomnici v penzionu Borievka. Poslední termín máme na konec května, tak uvidíme da nám to letos vyjde. Jinak se chystám ihned jak to půjde do Izraele. Přeji Ti splnění cestovatelských snů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA