FOTO: Alena Tollarová, autorka článku
Kachnička mandarínská na Labi
28. 2. 2021Tento drobný příběh se odehrál v týdnu, kdy napříč republikou svítilo slunko a padaly teplotní rekordy. Na chatu jsem si četla o tom, jak svítí sluníčko a je teplo, sundaváte bundy, jezdíte na kolech a začínáte pracovat na zahrádkách.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
28.2.2021 19:02
Alenko, tak to byla opravdová odměna za ten nevlídný čas. Fotky mne uchvátily nejen svým " obsahem", ale vtipné popisky jsou pro mne jako třešnička na dortu. To je opravdu kačer jako malovaný, kde se tolik krásy vzalo.
Jana Šenbergerová
28.2.2021 17:45
Potkat takového krasavce, tetelila bych se blahem. Moc hezký příběh od vody.
Marie Seitlová
28.2.2021 13:10
Krásný příběh i fotky Mandarinka, Ještě jsem takového parádního kačera neviděla. Děkuji ti za fotky z jeho předvádění, umíš zachytit okamžiky.
Marie Měchurová
28.2.2021 09:27
Neumím dát víc jak pět hvězdiček. Je to příběh za deset. Krásné fotky, výstižné a vtipné popisky. K nám zase na jaře na potok přiletí dvě kachny založit rodinku. Musím je každý rok vyhánět kvůli kočkám. Jsou to obyčejné kachny divoké, ne tak barevné, jako Mandarínek.
Dana Puchalská
28.2.2021 09:16
Ano,je to krásná kachna,pardon kačer. Viděla jsem je pouze v pořadech o zvířatech v televizi. Na živo nikdy ,ale Tys nám je perfektně vyfotila,zdokumentovala a popsala. Děkuju Álo.
Zuzana Pivcová
28.2.2021 09:00
To je fešák. Zřejmě podvědomě tušil, že tam přijdeš, tak počkal. Díky.
Jitka Hašková
28.2.2021 08:46
Aleno, díky za potěšení v nedělním ránu. Tento tvůj článek s úžasnýmí fotkami považuji za počin týdne.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA