Fotoreportáž: Když loví mistři rybáři
Foto: autorka

Fotoreportáž: Když loví mistři rybáři

22. 2. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Paní Aleno, ta naše Bělá pramení v Jeseníkách pod Videlským křížem ve výšce 870 mnm, je to horská řeka a protéká naším koutem. Takže není to ta, co teče v Bílině, ani náhodou. A ryby z naší Bělé chutnají výborně.
Alena Švancarová
Jsem rybářovo dcera,můj zet je také vášnivý rybář.Bělá ,jak jsem ji viděla v Bílině ,byla černá,napadlo mě,že ryby z ní musí být cítit,nemohou být dobré.Můj táta lovil na Ohři a zeták na Vltavě.Fota jsou hodně zajímavá.
Blanka Lazarová
Moc pěkná reportáž i fotky !
Rostislav Mraček
Úžasné fotografie!
Elena Valeriánová
Zdeni , nevím,10-15 m? Asi tak. Zítra se na odkaz podívám, děkuji. A taky děkuji všem, co se koukli a napsali mi slovíčka a taky paní Dejmkové, za hvězdičky. Není na světě ten, co by se zavděčil všem. ☼
Zdenka Žichovská
Elen super!!!!!!. Z jaké vzdálenosti jsi to fotila? Při prohlížení se mi vybavila vzpomínka na předloňské Toskánsko, kde jsem fotila lovící racky. Pokud bys chtěla nakouknout - (https://www.zonerama.com/zdenkafoto/Photo/6063695/220354950)
Irena Mertová
Kormoráni jsou i v Praze na Vltavě - prý těch ryb sežerou strašně moc. Elen, krásná fotoreportáž...
Marie Seitlová
Elen, tak to je úžasná fotoreportáž.
Soňa Prachfeldová
Umíš Elenko.
Anna Čípová
Zírám a nestačím se divit. Elenko, děkuji za přiblížení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%