Foto: autorka
Fotoreportáž: Když loví mistři rybáři
22. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Bartošová
22.2.2021 20:36
Nemám slov, vše řečeno už níže. Jsi dobrá, Elen. Hodně! Posílám zase dál...
Martina Růžičková
22.2.2021 18:22
Fantastická fotoreportáž!!! To musel být úžasný zážitek! Jen mi není jasné, kam se ten veliký pstruh do volavky vešel... Dosud jsem si myslela, že tohle umí jen hadi.
Eva Mužíková
22.2.2021 17:25
Já se na to vyprdnu, to snad ani není možné!!! Eleno, Tebe by si se měla stát členkou nějaké organizace, která sleduje, fotí a natáčí život ptáků... Já tady u nás s bídou vyfotím koníky ve výběhu a kačeny na rybníku. A to ještě nesmí být v pohybu.. UMÍŠ, to je zážitek...
Jana Kollinová
22.2.2021 12:25
Dokonalé fotografie. Výjimečná fotoreportérka z dění v jím revíru. Eleno, děkuji.
Jana Šenbergerová
22.2.2021 10:35
Tak to se ti obzvláště povedlo. Kdybych to neviděla, asi bych nevěřila.
Naděžda Špásová
22.2.2021 10:06
Teda Eli, já se picnu, kam ty na to chodíš. Ty by jsi měla za fotky ptáků dostat metál. Fotky nemají chybu.
Libuše Křapová
22.2.2021 09:19
Eleno! To je paráda, to jsem ještě nikdy neviděla ani na jiných fotkách :-)
Alena Tollarová
22.2.2021 08:45
Tomu říkám fotoreportáž! Jsem fascinovaná, u toho bych chtěla být. Kdy můžu přijet? :)
Zuzana Pivcová
22.2.2021 08:43
Kouzelné a jedinečné snímky, takovou situaci bych normálně nikdy nezažila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA