Manželka zadlužila naši společnou firmu. Když zemřela, spadl jsem na dno
Ilustrační foto: ingimage.com

Manželka zadlužila naši společnou firmu. Když zemřela, spadl jsem na dno

13. 2. 2021

Nikdy jsem se nikomu se svým příběhem nesvěřil, tohle je poprvé. Není se čím chlubit. Vzali jsme se s Barborou ještě na vysoké škole a listopad 1989 nás zastihl v jedné projekční kanceláři. V revolučním zápalu jsme založili stavební společnost a život se proměnil v jeden velký zmatek.

dluhy Můj příběh ovdovění
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Granda Nekonata
zajímalo vy mě, co vlastně Mirek dělal... o dceru se nestaral, o kondici firmy se nestaral, o majetek rodiny se nestaral, o manželku se nezajímal. O tom co dělal zkrátka nepíše.. jen to, že byl v terénu :-)) a na omluvu má být, že prostě podepsal, co mu strčili pod nos. Takže vlastně skončil docela dobře.Natrefil zase na někoho, kdo se postaral o jeho práci a ubytování. A ještě mu půjčuje laptop :-)) to muselo dát práci, tohle vymyslet
Dana Divišová
Tak vy dva Pavle a Jene, víte, že se stává, že rodinu živí manželka? Že se prostě někdy manželovi nedaří? Představte si, že ženská dokáže starat se o domácnost , kuchyň, manžela a ještě vydělat na potřeby rodiny.
Jan Ciprys
Lituji to ho pána.A utvrzuje mě to i z vlastních zkušenosti jedno velké moudro ženská patří jenom tam čemu rozumí kuchyn a starost o děti nic jiného jinak všude škodí.
Olga Škopánová
Pane ppeett pak by byl nesmysl můj život a to snad tvrdit nechcete nebo ano?
Hana Rypáčková
Oběť finanční negramotnosti, řečeno slušně.
Jaroslav Kolín
Pane Pavle, jsem téhož názoru.
Jarmila Komberec Jakubcová
Trochu mi příběh připadá vyfabulovaný. Můj první manžel také podnikal, zesnul v r.2006. Vždy jsem měla přehled o jeho financích, investicích a kondici firmy. Žádné dluhy jsem proto nezdědila.
Zdenka Soukupová
I když je to asi tvrdé, souhlasím s Naďou.
Naděžda Špásová
Tak nevím jak to napsat. No, za hloupost se platí a autor tohoto příspěvku si o to koledoval, myslím, že mi ho není ani líto.
Lenka Kočandrlová
Co tak asi pán čekal....Manželka rozhazovala,dcera jim zůstala v podstatě na krku,ač nepřítomná. Dělat oslavy pro stovky vyžírků je nanic, žít si nad poměry pak skončí nějak takhle.Důvěřuj,ale prověřuj! Hlavně nechápu,že paní rozhazovačná se nedala pojistit, těch pár korun už by ji nezabilo. A hlavně se asi taky hodně předváděla před "dobrými kamarádkami" , že dokázala rozfofrovat jmění tak rychle! Pan Mirek ještě dopadl dost dobře,možná se ještě nějakého jmění dobere,když se bude snažit.Takhle kdyby mu ti bývalí známí každý poslal tisícovku,už by měl počinek - ale toho se ovšem nedočká....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%