Douglas. Foto autor
Ellan Vannin - Isle of Man – ostrov Man: 3. část
11. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
12.2.2021 17:59
Děkuji za velmi zajímavé vyprávění provázené bezvadnými fotografiemi. Čtení i prohlížení jsem si moc užila :-).
Jaroslav Kolín
12.2.2021 10:38
Děkuji za pozitivní ohlasy. Je zajímavé, že i v Evropě je dost míst, kam se moc nejezdí. Např. Bělorusko, Ukrajina nebo střední Portugalsko, ale i další.
Helena Přibilová
11.2.2021 20:27
Pane Kolíne, děkuji Vám opět za velmi zajímavý a pečlivě napsaný článek doplněný nádhernými fotografiemi.
Hana Řezáčová
11.2.2021 19:58
Pan Charvát zde zmínil Top Gear - Jeremy Clarkson na ostrově Man trvale bydlí, asi kvůli tomu, že se tam autem může na silnicích (mimo obce) pěkně bez omezení rychlosti prohánět :-) Pro většinu z nás je tento ostrov trochu "z ruky", takže o to víc - pěkné počtení!
Jaroslav Kolín
11.2.2021 13:22
Děkuji za radu, příště to zkusím. Možná budou větší, takhle jsou moc malé.
Vladislava Dejmková
11.2.2021 12:07
Moc se mi to líbí. Jak způsob podání, tak další krásné místo na světě, které jsem alespoň takto mohla navštívit. Jen malá připomínka na závěr, fotky bych uvítala i mezi textem článku. Lépe bych si pak představovala, co a jak přesně vypadá. Když už jsou připojené k článku, lze je při psaní článku vložit kliknutím na ikonu obrázku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA