Tisíce seniorů si objednávají zájezdy do zahraničí. Věří, že po očkování bude cestování zase bezpečné
Ilustrační foto: ingimage.com

Tisíce seniorů si objednávají zájezdy do zahraničí. Věří, že po očkování bude cestování zase bezpečné

3. 2. 2021

Lidé se už nemohou dočkat, až vycestují do zahraničí na letní dovolenou. Cestovní kanceláře hlásí velký zájem o zahraniční pobyty a vyrazit za hranice se nebojí ani senioři. Věří, že se situace po vakcinaci uklidní a ve vybraných destinacích se zase vše vrátí do normálu.

cestování dovolená moře
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.6 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Rostislav Mraček
Ať přijde zubatá kdykoli, já ji počkám doma! Má se za mnou trmácet na Kanárské ostrovy či do Thajska? :)
Václav Soukup
Představa, že neprojdete při příjezdu testem a budete se " rekreovat " za nemalé peníze na pokoji s výhledem do dvora je šílená ! Já se už z Prahy nehnu.
Jarmila Komberec Jakubcová
Měla jsem štěstí, že při výběru cestovky jsem si vybrala CK Delfín. Vrátila mi zaplacené zálohy na zájezdy bez problémů a žádné vouchery mi nenabízela. Pokud bych cestovala a měla volit cestovku určitě by to byla právě tato.
Jana Šenbergerová
O bezpečnosti cestování si letos nedělám iluze ani v naší zemi, natož v zahraničí. Už loni se nám nepovedlo vycestovat, ale výše uvedená CK Delfin se zachovala férově a vrátila nám celou zálohu. Pokud budeme někdy ještě cestovat, pak určitě s ní, proto jí držíme pěsti, aby stávající situaci ustála.
Oldřiška Šálková
Osobně bych v této době, kdy je všechno nejisté a ten virus je nevyzpytatelný do zahraničí určitě nejela . Lidé jsou nepoučitelní a dost riskují - nejen své zdraví, ale to je každého věc , ale hlavně zdraví spoluobčanů.
Alena Tollarová
Tisíce seniorů si objednávají zájezdy do zahraničí. To zní jako vábnička. Já jsem na svém stanovisku z ankety nic nezměnila a svoje penízky si prozatím ponechám ve svém "štrozoku". Šestašedesátiletá paní Komárová a třiašedesátiletá paní Vitásková asi budou patřit do nějaké přednostní ohrožené skupiny, když počítají s brzkým očkováním.
Marie 00000
Tisíce seniorů to asi nebudou. Rozumný senior počká, až se situace uklidní, nebude riskovat zdraví ani očkováním, ani pobytem u moře. Ale kdo chce kam, tak ať jde...
Antonín Nebuželský
Tisíce seniorů si zájezdy neobjednávají. Ale ten, kteří tam nutně musí to přejí. Kdo chce kam... atd:-)
Jarmila Komberec Jakubcová
V loni jsem měla objednané dva zájezdy a to do Slovinska a Albánie. Naštěstí CK jsem finanční prostředky za zrušené obdržela zpět. Letos bych ráda cestovala, ale představa, že třeba budu na Gran Canarii 14 dnů v karanténě na hotelu mi rozhodně neláká. Možná, že bych vycestovala tak na nějaký poznávací zájezd max.dva dny u nás v České republice.
Jitka Caklová
Proč by jinak cestovky dělaly lidem "dobře" a prodávaly dovolené, když dopředu vědí, že peníze nebudou muset vracet. Mám kamarádku, která si dovolenou bez zahraničí neuměla představit. Kdykoliv mi telefonuje, tak "brečí", že ji od loňského dubna 30 000 ještě nevrátili, no a co já s tím. Mám "brečet" s ní, nebo jí těch 30 000 dát? Sice je mi do toho "kulový", ale docela by mě zajímalo, kde ty peníze za neodvedené služby jsou.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%