Láska je jen bublina
28. 11. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Procházková
10.12.2012 18:03
Maruško, obdivuji Tvoji všestrannost - malba- fotky - veršování! A vše na velice dobré úrovni - jen tak dál!
Zuzana Pivcová
29.11.2012 07:32
Myslím, že to nemusíme moc rozebírat ani po stránce verše, ani z hlediska obsahu. Někdo to může vnímat jako lásku obecně, někdo jako jednotlivé vztahy. Ale od ženy, která hodně prožila, je to vyjádřeno krásně.
Jiří Libánský
29.11.2012 00:32
Každé veršování, které je něčím zajímavé, tvorbu obohacuje. Toto není vyjímkou. Jen jsem se zarazil, když jsem přečetl první řádky, které jsou psané jako běžný verš a očekával jsem stejný verš i v následujících. Tak jsem se zarazil a hledal, kde jsem udělal chybu. Chvíli jsem hledal co s čím se rýmuje, pak jsem měl radost, že jsem to našel a začal číst komentáře. Až při jejich čtení jsem si uvědomil, že nevím o čem báseň je a musel jsem se k ní vrátit.
Olga Štolbová
28.11.2012 18:31
Jestli je to jen ironie,tak to beru.
Láska je přece krásná i když někdy bolí a čas dokáže
zahojit,přeju všechno hezké.O.
Marie Bartošová
28.11.2012 16:02
No, já to myslela spíš ironicky. Ani ostatní nepodezírám, že by tu chodili na trh s bolestmi a stesky. Jen jsem si tak hrála s nepravidelným rýmem.
Jarmila Peerová
28.11.2012 15:44
Milá Maruško,toto není oslava lásce,ale bolavé vyznání zklamané ženy.Láska je potvůrka,která si někdy s námi nehezky pohrává.Ale bez lásky se také žít nedá.Tak jen doufám,že to není vlastní prožitek a i kdyby byl,tak přeji brzké vyrovnání se....a pak hlavu hore,život je krátký na dlouhé smutnění.A to přeji všem...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA