Ilustrační foto: pixabay.com
Zabiják koronavirus. Zemřel skladatel a hudebník Ladislav Štaidl. Kdo také onemocněl a koho nemoc přemohla?
31. 1. 2021Dnes ráno zemřel na komplikace spojené s koronavirem skladatel a hudebník Ladislav Štaidl. Bylo mu 75 let. Do nemocnice ho rodina kvůli horšícímu se stavu nechala převézt ve čtvrtek 7. ledna. Štaidl během své kariéry spolupracoval s Karlem Gottem či kapelou Olympic.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie 00000
31.1.2021 11:23
Je smutné, když někdo zemře. Jenže je třeba přijmout fakt, že dřív, nebo později to bude každý z nás. Paní Kosťunová to napsala přesně - prostě je to informace, nic víc, nic míň.
Soňa Prachfeldová
31.1.2021 11:08
Tolik lidí, tolik osobností, již zemřelo, bohužel všichni jsme smrtelní , zejména, když jsou již předtím zdravotní obtíže. A to čím prochází celý svět je velmi těžké. Doufám, že očkování přinese naději v normální život, na jaký jsme zvyklí. Jde přece o budoucnost našich dětí, vnuků, aby život pokračoval dál.
Jitka Caklová
31.1.2021 10:17
Já si naopak myslím, že WHO nezaspala, ani neselhala a věří že pomocí přisluhovačů své dílo dovede k dokonalosti, protože jim na lidech vůbec nezáleží.
Václav Soukup
31.1.2021 10:15
Ta fotka působí přímo mýticky, není špatná, ale hodila by se více k pomyslnému článku
s názvem " Zánik lidské civilizace ". Ten ale hned tak nenastane, jak pevně věřím !
Jitka Caklová
31.1.2021 10:05
"Brát vážně" neznamená, topit se denně ve strachu. Největším zabijákem je strach a takovéto články jsou jen přiléváním oleje do ohně :-(
Milan Pepo
31.1.2021 09:18
Koronavirus tady je a není to žádná ,,chřipečka." Před týdnem nám zemřel oblíbený starosta, takže až se to člověka dotkne osobně tak to začne brát vážně. Souhlasím, ale s těmi, že ten článek tady být nemusel. Ať otevřu kterékoliv internetové stránky tak všude jen covid, covid. O televizích ani nemluvě. Nedá se přece pořád žít s vědomím toho co je kolem nás nepříjemné. Na I60 jsem se před půlrokem přihlásil právě proto, že se tu neřeší politika, koronavirus a další věci, které člověka iritují a stejně je nemůže nijak ovlivnit. Tak zasuňte tento článek někam do zapomnění. Čtěme a pišme o tom co jsme pěkného v životě prožili, co nebo kdo nám udělal radost. Myslím, že právě proto jsou tady ty stránky.
Jitka Caklová
31.1.2021 08:43
"Koronavirem se nakazily stovky známých osobností." Jsou to snad nadlidé? Koho zajímá, že mým dětem zemřel táta (72), vnoučatům dědeček, mně bratranec, v naší obci v poslední době 4 lidé (všichni mí vrstevníci). Nejen fotka je depresivní, ale celý článek žene lidi do strachu. Nevím čemu tyto informace prospějí, obzvláště na portálu pro seniory.
Věra Ježková
31.1.2021 07:56
Honzo, díky za informace, které průběžně zveřejňuješ. Názor na očkování už jsem změnila; pokud na mě někdy přijde řada, nechám se. Přeji všem hodně zdraví. (Souhlasím s Danielou; ta fotka je dost drsná.)
Daniela Řeřichová
30.1.2021 21:55
Omlouvám se, ale po té depresivní fotce jsem již nemohla nic číst.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA