FOTO: Jaroslava Handlová
Za Miladou na Lichnici
28. 1. 2021Nová sněhová nadílka přilákala do přírody srdce každé tulačky a tuláka. Modré obloze se zářícím sluncem a příjemné venkovní teplotě okolo +3° až +5° C se nedalo odolat.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
2.2.2021 07:37
Děkuji za pěkné putování, nikdy jsem v Lichnici nebyla a musí tam být krásně v zimě, v létě.
Hana Práglová
31.1.2021 08:41
Jaruš , moc c hezké čtení o místech, která znám. Kousek odtud mám dcerku s rodinou, Železné hory mají své kouzlo...
Dana Kolářová
29.1.2021 11:02
Jaruš, Lichnici v létě jsem viděla a teď jsem viděla i zimní, i když jen virtuálně. Díky. Pěkné pohledy.
Jaroslava Handlová
29.1.2021 01:20
Děkuji všem za příznivé ohlasy, potěšily mě. /// ALENO V.: 17:24 Vybavuje se mi vzpomínka na Tvůj výletnický článek o Paříži. Nebylo to náhodou to tajemné datum?/// ALENO T.: 17:35 já bych Tě taky hned vzala s sebou. /// NAĎO: 18,28 Však jsem si při tomto výletu také vzpomněla na Tvoje fotky od toho jezera Milada. Ještě jsem tam nebyla. /// JENDO, děkuji. Můj mobil není nic moc. Už mu je 7 let. Protože před čtyřmi roky mi dosloužil kompakt Olympus, tak od té doby většinou fotím jen tím mobilem (Lenovo A6000).
Naděžda Špásová
28.1.2021 18:28
Jarko, hezký výlet, vy máte rozhlednu Miladu, my zase jezero Miladu. Už se těším, až tam zase budu moct jet. :-)
Marie Novotná
28.1.2021 17:49
Tak to jsi měla krásný den a mi si to v teplíčku přečetli a pokochali se hezkou fotogalerií.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA