FOTO: Jaroslava Handlová
Za Miladou na Lichnici
28. 1. 2021Nová sněhová nadílka přilákala do přírody srdce každé tulačky a tuláka. Modré obloze se zářícím sluncem a příjemné venkovní teplotě okolo +3° až +5° C se nedalo odolat.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
28.1.2021 17:35
Poloprázdný autobus, hrad bez spousty turistů, rozhledna a staré stromy, to je kombinace jako stvořená pro tento čas. Hned bych šla s Tebou :)
Alena Vávrová
28.1.2021 17:24
Dík za sdílení. Vzpomněla jsem si při tom na jiné magické datum - 10.10.2010. Tehdy jsem také byla pro změnu na kouzelném podzimním výletě.
Anna Potůčková
28.1.2021 11:02
Určitě fotkami nepohrdnu ani já - spíše naopak. Moc děkuji za zajímavý byt jen virtuální výšlap. Je tolik krásných míst, že netřeba jezdit do ciziny. Děkuji za článek , zase vím něco o místě, které vůbec jinak neznám.
Marie Seitlová
28.1.2021 10:59
Krásně jsem se s tebou prošla krajem, který neznám. Obdivuji tvou odvahu pouštět se na výlet v zimním období. Ale dopadlo to dobře a fotky jsou moc pěkné. Děkuji.
Jana Hošková
28.1.2021 10:03
Tak tam jsem nikdy nebyla, takže ráda jsem se prošla ! Fotky pěkné a článek taky. :-))
Hana Rypáčková
28.1.2021 09:46
Moc hezký výlet, jsi odvážná. Je tolik krásných míst u nás...Kdo by pohrdl?
Soňa Prachfeldová
28.1.2021 09:33
Díky Jarko , krásná procházka s fotkami,v přírodě člověk načerpá sil do dalších dnů.
Hana Nováková
28.1.2021 09:18
Moje oblíbená destinace, v zimě jsem tam ale nikdy nebyla. Děkui za článek a krásné, zimní fotky.
Zuzana Pivcová
28.1.2021 08:37
Jsi odvážná, že si troufneš putovat takhle sama. Ale výsledek za to stojí, i pro nás. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA