Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com
Zimní kozačky nikdy nevycházejí z módy
24. 1. 2021
Kvalitní vysoké kožené kozačky. Ideálně hnědé nebo černé. Jde o obuv, která může majitelku provázet řadu let a dá se kombinovat s různými styly oblečení. A především sluší v každém věku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Valerie Polášková
25.9.2021 01:12
Tak s tímto musím souhlasit. Já bych si zimu bez kozaček snad ani nedokázala představit. Mám doma asi 7 párů. Je pravda, že to je možná trochu moc. Mohla bych to trochu zredukovat. Musím ale říct, že na to, jak moc jsem je nosila, tak jsou v dobrém stavu. Některé páry bych tedy mohla zkusit dát třeba do nějakého second handu. Koukala jsem, že třeba tady https://www.onlinesekac.cz/ obuv vykupují.
Věra Ježková
26.1.2021 08:43
Vysoké kozačky se mi líbí, ale také mám argumenty proti. První mě napadá hned při pohledu na úvodní foto. Kolik kroků se dá asi udělat v takových botách bez úrazu? A co když to navíc trochu klouže? Další jsou už zcela subjektivní. Boty na vyšším podpatku nepotřebuji, vysoká jsem dost. Pohodlněji se mi chodí na nižším či bez podpatku. A ten nejdůležitější. Z původní velikosti nohy 42 mám 43. Zimní boty si tedy kupuji pánské, někdy i 44, aby se mi do nich vešly ponožky.
Růžena Kuželková
24.1.2021 22:01
Kozačky "vlastním",ale beru je tak 2x za zimu.Jinak se "špacíruju"v alpínkách - boty ke kotníku a protiskluzové,není nad ně.
Anna Potůčková
24.1.2021 14:27
Na vysokém podpadku jsem nenosila ani ve svém mládí - ted už vůbec ne
Dana Puchalská
24.1.2021 12:35
Kozačky mám,ale s vysokými podpatky se už nosit bojím. Ale jsou krásné.
Dana Divišová
24.1.2021 10:37
Kozačky občas nosím, džíny dovnitř, sukni v zimě nenosím. Většinou nosím jen nízké boty s trekovou podrážkou . Tento jehlový podpatek bych určitě zlomila. A když ne podpatek, tak nohu. Musí pěkně podkluzovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA