Koně v Krušných horách. FOTO: Miloslav Křížek
Osmasedmdesátiletý Miloslav Křížek: Přes hledáček fotoaparátu vidí člověk svět kolem sebe jinak, než očima
19. 1. 2021Fotografování propadl ve svých čtyřiadvaceti letech po narození syna. A ani ve svých 78 letech Miloslav Křížek nevyjde ven bez fotoaparátu. Denně ujde kolem deseti kilometrů a fotí krajinu, zejména Krušných hor. Jeho fotografie mohou už rok sledovat i čtenáři portálu i60.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Patrik Poula
28.2.2022 09:28
Já jsem se na stará kolena také zamiloval do focení. Vloni k Vánocům jsem dostal od syna nový foťák a za tu dobu už mám tolik fotek, že si je snad do konce života všechny ani neprohlédnu :-D . Letos jsem si ještě zaplatil kurz focení, který jsem našel na XXX (reklama odstraněna), tak se za ty fotky, které jsem fotil dřív i stydím :-D .
Hana Rypáčková
21.1.2021 09:50
Hned jak jste se tu objevil , nalistovala jsem Foto Video / přečtené mi dává kamarád/ a byl to on! Velký obdiv. Hodně krásných zážitků a dobré světlo přeji.
Eva Mužíková
20.1.2021 22:06
Honzo,to je dobrý "počin". Je skvělé seznamovat se s lidmi, se kterými se setkáváme na íčku. V tomto případě formou fotografií.
Dana Kolářová
20.1.2021 08:50
...Fotka je, jako báseň zastavená v čase... Děkuji za kouzelné "básně" a přeji hlavně Zdraví a Dobré světlo.
Eliška Murasová
20.1.2021 00:02
Vaše fotografie jsou krásné, je radost se dívat, tak ať Vám to fotí a chodí ještě hodně dlouho!
Anna Čípová
19.1.2021 21:15
Pane Raško, děkuji za přestavení pana Křížka. Jeho fotografie vypovídají o velkém umu a citu.
Martina Růžičková
19.1.2021 20:14
Fotky pana Křížka také moc obdivuji, takže mě rozhovor potěšil a děkuji za něj.
Dana Puchalská
19.1.2021 18:47
Ano,pan Křížek fotí krásně. A rady pro ostatní, které jsem se dozvěděla jsou velice
u ž i t e č n é.
Marie Měchurová
19.1.2021 15:45
Moc Vám fandím. Vaše fotky jsou velkou inspirací pro všechny amatérské fotografy na íčku. Zkusím si něco vzít pro sebe z Vašeho rozhovoru. Děkuju a dobré světlo !!
Alena Vávrová
19.1.2021 15:08
Moc mne potěšilo bližší seznámení s panem M. Křížkem, jehož fotografie též obdivuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA