Ilustrační fotografie z pixabay.com
Mám ráda kuchařské knihy- díl LXIV
23. 1. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluše Hasenohrlová
25.1.2021 19:19
Tak mám chuť na krůtí závitky, miluji totiž olivy. Danuš, říkáš si Karfík ?Mám toto jméno spojeno s dávným seriálem,kde učitele Karfíka hrál Vladyka.
Marie Měchurová
24.1.2021 19:39
Určitě vyzkouším závitky se špenátem, krůtí mám v mrazaku. To bude dobrota.
Hana Nováková
24.1.2021 12:26
Tak zase Dano dobrůtky, určitě bych asi zkusila všechny, jen to bude s kuřecím, krutí moc nemusím, nevím proč, ale je to tak. Díky za recepty a zase někdy .....
Jana Kollinová
24.1.2021 10:26
Je tiché nedělní ráno, venku zvolna sněží, všude je klid a mír, snídám ovesnou kaši s hroznovým vínem a dívám se na tři živé opeřence na titulní fotografii a z nějakého důvodu se nemohu přinutit číst recepty na kulinářské skvosty z jejich masa. Přemýšlím, proč jsem se nestala vegetariánkou. Dano, promiň, dnes článek opustím, ale jako správný masožravec se k němu určitě později vrátím. I takové dny jsou! :-)))))
Soňa Prachfeldová
24.1.2021 07:49
Danko, máš hezkou a chuťově vytříbenou zálibu, ale dnes nepoužijí žádný recept. Krůtí nejím.
Irena Mertová
23.1.2021 12:21
Jó, tohle kdyby mi tak někdo uvařil... :-) . Kupuji často prsa nebo vykostěné stehno a dělám třeba s cuketou a mrkví a kořením dušené, fantazii se meze nekladou...
Anna Potůčková
23.1.2021 12:00
No, krůtu na talíři jsem neměla už hodně dlouho, první z receptů bych asi vyzkoušela ty závitky
Dana Puchalská
23.1.2021 10:58
Ano, krůta není žádná krasavice. Teta je chovala a já se jich v dětství i bála. Omlouvám se všem... :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA