Mám ráda kuchařské knihy- díl LXIV
Ilustrační fotografie z pixabay.com

Mám ráda kuchařské knihy- díl LXIV

23. 1. 2021
recepty
Hodnocení:
(4.8 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miluše Hasenohrlová
Tak mám chuť na krůtí závitky, miluji totiž olivy. Danuš, říkáš si Karfík ?Mám toto jméno spojeno s dávným seriálem,kde učitele Karfíka hrál Vladyka.
Marie Měchurová
Určitě vyzkouším závitky se špenátem, krůtí mám v mrazaku. To bude dobrota.
Hana Nováková
Tak zase Dano dobrůtky, určitě bych asi zkusila všechny, jen to bude s kuřecím, krutí moc nemusím, nevím proč, ale je to tak. Díky za recepty a zase někdy .....
Jana Kollinová
Je tiché nedělní ráno, venku zvolna sněží, všude je klid a mír, snídám ovesnou kaši s hroznovým vínem a dívám se na tři živé opeřence na titulní fotografii a z nějakého důvodu se nemohu přinutit číst recepty na kulinářské skvosty z jejich masa. Přemýšlím, proč jsem se nestala vegetariánkou. Dano, promiň, dnes článek opustím, ale jako správný masožravec se k němu určitě později vrátím. I takové dny jsou! :-)))))
Soňa Prachfeldová
Danko, máš hezkou a chuťově vytříbenou zálibu, ale dnes nepoužijí žádný recept. Krůtí nejím.
Marie Seitlová
Krůtí maso m ráda, snad některý z receptů vyskoušim. Jsou zajímavé.
Naděžda Špásová
Krůtu neumím udělat, kupujeme z drůbeže jen kuřecí maso.
Irena Mertová
Jó, tohle kdyby mi tak někdo uvařil... :-) . Kupuji často prsa nebo vykostěné stehno a dělám třeba s cuketou a mrkví a kořením dušené, fantazii se meze nekladou...
Anna Potůčková
No, krůtu na talíři jsem neměla už hodně dlouho, první z receptů bych asi vyzkoušela ty závitky
Dana Puchalská
Ano, krůta není žádná krasavice. Teta je chovala a já se jich v dětství i bála. Omlouvám se všem... :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%