Ilustrační foto: ingimage.com
Muži a Vánoce. Aneb ženy často nevědí, po čem partneři touží
15. 12. 2020
Hodně blikajících světýlek, početná rodina pohromadě, pečlivě vyzdobený byt, hezké dárky. To je pro většinu žen představa ideálních Vánoc. Naopak jejich partneři tvrdí, že pokud by některé Vánoce strávili sami, nebrali by to jako selhání či katastrofu. A taky by klidně na svátky vyrazili do zahraničí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Řezáčová
15.12.2020 15:41
Paní, Caklová, pečete krom množství jiného 10 vánoček a to jste "v klidu"? To mne by "piclo"! Já jen upeču pár vanilkových rohlíčků a štrůdl, stejně teď musíme hlídat cukr ... Hezké Vánoce!
Danka Rotyková
15.12.2020 14:34
Jsem hodně minimalistická, však si to už teď mohu dovolit. Letos se starám pouze o jídlo a nějaké vánoční pečení k čaji a kávě. Takže bohatě bude stačit závin a vánočka. Ani já, ani můj syn se nechceme zbytečně zatěžovat cukrem a tukem, ovoce s ořechy máme raději. Žijeme v blahobytu, proto už nemáme takovou potřebu. Chápu, že to je tradice, ale co s tradicí, když ji nikdo neocení. Třeba se to jednou zase změní ( vše se zdražuje, je možné, že za 10 let bude vánoční cukroví vzácností). S tím, jak je to teď, jsem spokojená, pohoda je důležitější než spousta cukroví.
Margita Melegova
15.12.2020 14:24
Stehovali jsme do bytu tesne pred svatky, kdyz se mne muz zeptal jestli ma vyznam strojit stromek odpovedela jsem mu otazkou jestli ma vyznam delat salat a stat frontu na kapra, vykulil oci, zalapal po dechu jako ten kapr a odpovedel vzdyt budou svatky. Z umeleho stromku jsem vzala jen treti nejmenci dil a nazdobila, na vetsi nebylo misto, udelala salat i kapra a pan domaci sledoval do prvni hvezdicky na obloze televizi, nenechal se rusit, chtel ticho a klid.
Jitka Caklová
15.12.2020 13:42
Letos poprvé nemám umytá okna, vyprané záclony, ani ozdobený domek světýlky, jako v předešlých letech. No a co. Mám napečeno 7 druhů cukroví (od každého cca 120 ks), dva druhy právě dozdobuji, 23. upeču 10 vánoček a štrůdl. Jsem v klidu, po jakém touží mnohý chlap a jsem moc ráda, že jsem do tohoto stavu po dlouhých letech dospěla. Konečně svátky klidu, míru a prožívaného štěstí :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA